KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Vijesti

02 Ožujka 2017

VRAĆA SE JEDNA OD NAJGLEDANIJIH AKCIJSKIH SERIJA SVIH VREMENA - „ZAKON BRAĆE“

Mnogima omiljena akcijska serija autora Paula Scheuringa o dvojici braće koji bježe iz državnog zatvora Fox River, vraća se sa novom petom sezonom! Premijera pete sezone serije „Zakon braće“ bit će prikazana 6. travnja 2017. godine  u 22:00 h na kanalu FOX, a već se sada našla na svim važnim listama najiščekivanijih serija godine. Uz glavne i već sada legendarne likove  –  Michaela Scofielda i Lincolna Burrowsa koje glume miljenik žena Wentworth Miller i Dominic Purcell, pojavit će se i ostali popularni likovi: Sara (Sarah Wayne Callies), T-Bag (Robert Knepper), Fernando Sucre (Amaury Nolasco) te Benjamin Miles „C-Note“ (Rockmond Dunbar). U petoj sezoni, otkriva se kako je Michael ipak živ, te se nalazi u zatvoru u Jemenu. Čim sazna tu informaciju, Sara pronalazi njegovog brata Lincolna te njih dvoje dogovaraju plan i slažu tim koji će im pomoći u izvlačenju Michaela iz zatvora. T-Bag, C-Note i Sucre pristaju pomoći, te svi zajedno kreću planirati najveći bijeg do sada!

Serija je već prvom sezonom osvojila publiku diljem svijeta, te tijekom sezona bila nominirana za brojne televizijske nagrade poput Zlatnog globusa, Emmy i AACTA nagradu za najboljeg glavnog glumca, a osvojila je i 2006. godine People's Choice nagradu za omiljenu novu TV dramu.

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska