KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Vijesti

24 Travnja 2018

PROBUDITE PICASSA U SEBI U CITY CENTERU ONE

PROBUDITE PICASSA U SEBI U CITY CENTERU ONE

Posjetitelji zagrebačkog City Centera One East i West ovoga su vikenda u organizaciji National Geographic-a imali priliku probuditi svog unutarnjeg Picassa, a posjetitelji splitskog City Centera One to će moći 28. i 29. travnja. Svi zainteresirani imat će priliku oslikati platno koje će biti postavljeno, a ukoliko se se slikaju ispred platna te fotografiju uz oznaku #GenijPicasso objave na društvenim mrežama, moći će osvojiti i nagrade!

Genij: Picasso igrani je serijal o jednom od najutjecajnijih slikara svih vremena -  Pablu Picassu. Slavnog umjetnika igra Antonio Banderas, koji je kao i sam Picasso rodom iz Malage. Uzbudljiva antologijska serija vjerno prikazuje profesionalni i privatni život velikog umjetnika, ispreplećući prizore umjetnika iz mladosti sa prizorima u zreloj dobi.
Serijal Genij: Picasso započinje s prikazivanjem u nedjelju 22. travnja u 21:55 na National Geographicu

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska