KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Srpnja 2018

Premijere na National Geographic u srpnju

Istrage zrakoplovnih nesreća: Posebni izvještaj (10x60)
Ponedjeljak, 23. srpnja u 21.55

Premijera u srpnju

Kad god padne avion, svijet to primijeti, kao i stručnjaci čiji je posao saznati što je pošlo po zlu. Emisija „Istrage zrakoplovnih nesreća“ doznaje istinu koja se krije iza najpoznatijih zrakoplovnih katastrofa, a svaki nastavak sadrži svjedočanstva očevidaca, uzbudljive prikaze, vrhunske računalne simulacije i razgovore s istražiteljima koji su naposljetku utvrdili što je pošlo po zlu.

U ovoj dodatnoj sezoni „Istraga zrakoplovnih nesreća“ svaki nastavak bavi se višestrukim slučajevima sa zajedničkom temom: Eksplozivni dokazi prepričavaju priče iz putničkih aviona koji su bili slučajne i planirane mete; nastavak Piloti junaci opisuje iznimne napore u pilotskoj kabini tijekom kojih su piloti pokušavali spasiti letjelice osuđene na propast, a nastavak Kobne smetnje opisuje potencijalno smrtonosne posljedice čak i manjih pogrešaka u pilotskoj kabini.

Nastavak Kobne smetnje opisuje potencijalno smrtonosne posljedice u pilotskoj kabini.

 

Japan: Između tla i neba (3x60)
U nedjelju, 15. srpnja u 22.55
Premijera u srpnju

Ova 52-minutna trodijelna filmska serija, „Japan: Između tla i neba“ vodi nas na putovanje razotkrivanja kroz divlji i slabo poznat Japan, a snimljena je i inovativno prikazana kvalitetom slike uz razlučivost 4K i spektakularne kadrove iz zraka. Tri dijela, od sjevera do juga, snimljena u četiri godišnja doba, otkrivaju misterije nekih od najljepših lokacija u zemlji. Prikazuju veliki prirodni spektakl i suptilnu ravnotežu koja u Japanu prevladava između tradicije i modernog života.

 

Megagrađevine: Louvre Abu Dhabi (1x60)
U subotu 21. srpnja u 21.55

Premijera u srpnju

Na obalama Perzijskog zaljeva pluta Louvre Abu Dhabi. Projektirao ga je poznati arhitekt Jean Nouvel, a taj muzej nadahnut arapskim svijetom sagrađen je u suradnji s pariškim Louvreom i u njemu se čuva više od 400 neprocjenjivih remek-djela. Nad zgradama galerije nadvila se golema čelična kupola teška 7000 tona, a to je ujedno i dosad neviđeni inženjerski pothvat. Louvre Abu Dhabi vizionarski je pothvat arhitekture ispred svoga vremena, a moglo bi se reći da je sam po sebi umjetničko djelo.

 

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska