KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

26 Studenog 2018

Premijere na National Geographic u prosincu

Sjeverna Koreja: Putovanje Michaela Palina (2x60)
Četvrtak, 6. prosinca u 21:55

Premijera u prosincu

Povijesni susret između sjevernokorejskog vođe Kim Jong-una i južnokorejskog predsjednika Moon Jae-ina bio je glavna tema svih naslovnica diljem svijeta. Bio je to pravi trenutak za posjet ovom „kraljevstvu pustinjaka“. Tih dana Michael i njegova ekipa snimali su obične ljude u ovoj tajnoj i neshvaćenoj zemlji. Michael je posjetio znamenitosti i lokacije ove zemlje koje su rijetki vidjeli i istraživali. Provodio je vrijeme s građanima svih društvenih slojeva i bio je na izvanrednoj proslavi Prvog svibnja.

   

Megagrađevine: Sagrada Familia (1x60)
Nedjelja, 30. prosinca u 21:55

Premijera u prosincu

Megagrađevine: Sagrada Familia predstavlja nam jednu od najpametnijih i najzanimljivijih građevina u Europi. Dugotrajna izgradnja ove konstrukcije otkriva nam tradicionalne tehnike arhitektonskog projektiranja, kao i suvremenu znanost i tehnologiju, kao što je primjerice arhitektonska 3D-vizualizacija. Sagrada Familia predstavlja sklad između starog i novog, između graditelja srednjovjekovnih katedrala  i genija postmodernizma.

 

Curiosity: Život Marsovog rovera (1x60)
Nedjelja, 2. prosinca u 22:55

Premijera u prosincu

Novi intervjui, grafike i animacije dodani su posebnom „Velikom pokretnom robotu na Marsu“ iz 2012. godine, koji je slijedio dva robota koji se već nalaze na Marsu -- Opportunity, koji je na Marsu od 2004. godine i Curiosity, koji je sletio 2012. godine. Oduševljenje misije čovjeka na Marsu dvadeset godina od danas, kreće s ova dva pionira istraživača, jedina dva poslanika koja trenutno imamo na površini Marsa. Njihova otkrića i živopisne slike koje nam šalju nadahnjuju nas i razlog su što se stalno vraćamo.

 

Od Pariza to Pittsburga (1x120)
Nedjelja, 16. prosinca @ 18:00

Premijera u prosincu

Obzirom na to da se savezna vlada povlači iz obveza preuzetih protiv klimatskih promjena, čelnici američkih gradova i država kreću u borbu za zaštitu budućnosti planeta.

 

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska