KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Ožujka 2018

Premijere na National Geographic u ožujku

Neobičan planet (10x60)
u nedjelju, 25. ožujka u 20.55
(*premijera dvaju nastavaka)
Premijere u ožujku

Ovo je nevjerojatna, neobična priča o životu na Zemlji ispričana od strane astronauta, jedinih ljudi koji su Zemlju vidjeli onakvom kakva ona doista jest – savršeno osmišljen sustav koji podupire život u svemiru. Iz svemirske perspektive, naši astronauti vide svijet neobičniji od znanstvene fantastike u kojem su sva živa bića dio jednog izvanrednog međusobno povezanog sustava koji na životu održava više od osam milijuna različitih vrsta fantastičnih biljaka i stvorenja, uključujući i nas. U seriji NEOBIČAN PLANET naša skupina karizmatičnih astronauta odgovara na pitanje koje se nameće nakon njihova jedinstvenog pogleda na Zemlju:

KAKO JE TAJ GOLEM KOMAD STIJENE OŽIVIO?

Pokazat će nam da je Zemlja najčudnije mjesto u svemiru. Po svemu sudeći, inteligentni život ne bi trebao postojati. Otkrivaju nam da imamo priliku ispričati njihovu priču samo zbog nevjerojatnog spleta slučajnosti i gotovo nemoguće međusobno povezanih zbivanja.

 

Jane (1x120)
U nedjelju 18. ožujka u 21.55

Premijere u ožujku

S pomoću zbirke dosad neviđenih snimaka, film nam priča priču o Janeinim ranim istraživanjima u Tanzaniji s naglaskom na njezinu revolucionarnom terenskom radu, vezi s njezinim snimateljem i suprugom Hugom van Lawickom i čimpanzama koje su bile predmet njezina proučavanja.

 

Vojni rok (6x60)
u četvrtak 15. ožujka u 22.55

Premijere u ožujku

Ova serija u šest nastavaka omogućava američkim vojnicima da prikažu svoje snimke iz vojske i ispričaju svoje ratne priče s pomoću dosad neviđenih ratnih snimaka koje gledateljima pokazuju kako je to naći se u rovovima.

 

AUTO SOS 6 (6x60)
u petak 23. ožujka u 21.55

Premijere u ožujku

Serija AUTO SOS vraća se u šestoj sezoni s ljubiteljem automobila Timom Shawom i mehaničarom Fuzzom Townshendom koji udahnjuju život klasičnim autima čiji vlasnici ništa ne slute. I ova sezona prikazat će niz legendarnih vozila, uključujući i „Lanciju Deltu Integrale“ iz 1990-ih, „Citroen DS“ iz šezdesetih, „Peugeot 205 Rally“ iz osamdesetih i „MGA“ iz 1950-ih godina. Glumac James Nesbitt i legenda Monte Carla Paddy Hopkirk neki su od posebnih gostiju ove sezone.

Izgubljeno blago majanskih zmijskih kraljeva (1x60)
u subotu 3. ožujka u 21.55

Premijere u ožujku

Džungla Srednje Amerike jedna je od posljednjih velikih granica arheologije. Nakon nekoliko desetljeća rada, drevna civilizacija Maja postupno je otkrivena. Međutim, moderna bi tehnologija sve mogla promijeniti nakon što najveći optički mjerni radar u povijesti arheologije, LIDAR, prvi put detaljno prikaže golemu i kompleksnu civilizaciju.

 

Osiguranje u zračnoj luci: Peru (8x60)
u ponedjeljak 5. ožujka u 22.55
Premijere u ožujku

U trećoj sezoni Alerta Aeropuerto vodi nas u međunarodnu zračnu luku Jorge Chávez, najprometniju i najsuvremeniju zračnu luku u Peruu. Agenti iz policije za narkotike spremni su spriječiti svaki pokušaj trgovine drogom, od krijumčara koji skrivaju kokain u vješto osmišljenim kovčezima s tajnim pretincima do lažnih pošiljaka s narkoticima, poznatima kao „dostava droge“. Ekskluzivni pristup omogućit će nam uvid u sve što se odvija u zabranjenom dijelu zračne luke, kao i u logistiku koja ovu zračnu luku čini jednom od najsigurnijih u Južnoj Americi.

 

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska