KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Lipnja 2018

Premijere na National Geographic u lipnju

Nacističke megagrađevine: Ruski rat (3x60)
Četvrtak, 21. lipnja u 22.55

Premijera u lipnju

Ovo je priča o Hitlerovim pokušajima likvidacije ruskog naroda i dobivanju životnog prostora za njegovu nadmoćnu arijsku rasu. Sve do vrata Moskve i natrag do srca Berlina, ovo je sukob do istrebljenja koji kulminira kolapsom Trećeg Reicha. Serija otkriva lukavu strategiju, vojnu tehnologiju i obrambene megastrukture razmještene u ovom razornom ratu brutalnosti između divova.

 

Ekstremni nogomet: Rusija (1x60)
Subota, 2. lipnja u 21.55

Premijera u lipnju

Rusija je najveća zemlja na svijetu, a njezino je stanovništvo jedno od najraznolikijih na planetu. Ovaj film putuje tom velikom i raznolikom zemljom i prikazuje vam Rusiju kakvu nikada prije niste vidjeli - kroz prizmu nogometa. Od lopti od kože sobova u ledenom Sibiru do profinjenih vještina mladih u Sankt-Peterburgu i nogometa koji se igra na motociklima, ovo je Rusija u svoj svojoj nogometnoj raskoši.

 

Vinnie Jones: Najžilaviji Rusi, kompilacija (3x60)
Subota, 23. lipnja u 21.55

Premijera u lipnju

Rusija će 2018. godine prvi put biti domaćin Svjetskog nogometnog prvenstva, ali National Geographic već je prije spajao Rusiju i nogomet. Ova kompilacija „Vinnie Jones: Najžilaviji Rusi“ prikazuje najznačajnije trenutke nogometnog udarnika na njegovu putovanju po Rusiji dok radi poslove koji su velik izazov. Vinnie će se okušati u ulozi tjelohranitelja moskovske elite, ribara u ledenom Barentsovu moru te kao član ekipe krivolovaca u divljinama Sibira. Usput će iskusiti krajnosti Rusije i njezinih stanovnika i gledateljima dati uvid u ovu nevjerojatnu zemlju.

 

Maradona povjerljivo (1x60)
Nedjelja, 3. lipnja u 20.55

Premijera u lipnju

Postoje ljudi koji su postali legende, istinske ikone našeg vremena; ali ikonu, po definiciji, okružuje tajna, nedostižna i neodrediva. „Maradona povjerljivo“ donosi priču o Diegu Armandu Maradoni, najvećem nogometašu svih vremena. On je svjetska ikona poznata ne samo zbog svojih vještina s nogometnom loptom nego i zbog svoje arogancije, izravnosti i neradoga poštivanja pravila. Čovjek s božanskim talentom koji je, najčešće, želio vladati u paklu. Emisija će istražiti najkontroverznije i najfascinantnije godine njegove karijere; iz usta osoba najbližih njemu, kao i iz bogate zbirke materijala. „Povjerljivo“ jest putovanje u najintimnije i najskrivenije slojeve uma najmoćnijih, najlegendarnijih, najutjecajnijih i najpoznatijih javnih osoba našeg vremena. Osobe s kojima razgovaramo u „Povjerljivom“ insajderi su koji nam donose dosad neviđen, ljudski i detaljan portret protagonista.

  


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska