KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Svibnja 2018

Premijere na FOX u svibnju

911, 1. sezona
Od 29. svibnja, svakog utorka u 22.00

Premijera za Balkan

Autori Ryan Murphy (franšiza Američka horor priča, Reži me), Brad Falchuk (franšiza Američka horor priča, Reži me) i Tim Minear (Feud, franšiza Američka horor priča) oživljavaju proceduralnu dramu u seriji 911 te istražuju napeta iskustva policijskih službenika, bolničara i vatrogasaca koji se nalaze usred zastrašujućih, zapanjujućih i uzbudljivih situacija. Ti zaposlenici hitnih službi moraju postići ravnotežu spašavajući one koji su najranjiviji i baviti se pritom i privatnim problemima u svojim životima. U ovoj provokativnoj seriji u glavnim se ulogama nalaze Angela Bassett, nominirana za nagrade Oscar i Emmy (Američka horor priča, Što ljubav ima s tim); Peter Krause, nominiran za nagrade Emmy i Zlatni globus (The Catch, Dva metra pod zemljom) i Connie Britton, nominirana za nagradu Emmy (Nashville, Friday Night Lights, Američka horor priča). Osim njih, stalne uloge u seriji dobili su i Oliver Stark (Into The Badlands), Aisha Hinds (Shots Fired, Underground), Kenneth Choi (Narod protiv O. J.-a Simpsona: Američka kriminalistička priča) i Rockmond Dunbar (Zakon braće, The Path).

Uloge:

Angela Bassett (Athena Grant)
Peter Krause (Bobby Nash)
Oliver Stark (Evan „Buck“ Buckley)
Aisha Hinds (Henrietta „Hen“ Wilson)
Kenneth Choi (Howie „Chimney“ Han)
Rockmond Dunbar (Michael Grant)
Connie Britton (Abby Clark)

 

Egzorcist, 2. sezona
Od 14. svibnja, ponedjeljkom u 22.00

Premijera za Balkan

U posve novom poglavlju legendarne franšize u drugoj sezoni serije EGZORCIST velečasni Tomas Ortega (Alfonso Herrera) i odnedavna razređeni Marcus Keane (Ben Daniels) napuštaju Chicago i kreću na put u potrazi za zlom. Diljem Atlantika velečasni Bennett (Kurt Egyiawan) pokušava iskorijeniti one u Vatikanu koji su se okrenuli protiv Boga. Naposljetku Tomas i Marcus stižu do Andrewa Kima (John Cho), bivšeg dječjeg psihologa koji vodi grupni dom za petero ugrožene udomljene djece na zabačenu privatnom otoku nedaleko od obale Seattlea. Nakon što snažna sila obuzme jedno od djece pod Andrewovom skrbi, njih dvojica kreću na zapad, ususret izravnom sukobu sa samim paklom.

Uloge:

ALFONSO HERRERA kao velečasni Tomas Ortega
BEN DANIELS kao Marcus Keane
ZULEIKHA ROBINSON kao Mouse
KURT EGYIAWAN kao velečasni Bennett
LI JUN LI kao Rose
BRIANNA HILDEBRAND kao Verity
I JOHN CHO kao Andrew Kim

 

Čovjek s planom, 1. i 2. sezona
Od 24. svibnja, od ponedjeljka do petka u 15.20 x 2 nastavka

Premijera za Balkan

U seriji ČOVJEK S PLANOM u glavnoj se ulozi nalazi dobitnik nagrade Zlatni globus Matt LeBlanc. Riječ je o komediji o građevinarcu koji počne provoditi više vremena sa svojom djecom kad se njegova žena vrati na posao i shvati istinu koju svi roditelji naposljetku shvate: njihovi mali anđeli su manijaci. Adam smatra da je posve spreman preuzeti više roditeljske odgovornosti da se njegova samouvjerena žena, Andi, vrati na posao nakon što je 13 godina bila majka i kućanica. Međutim, Adam je iznenađen time koliko je teško nositi se s troje neuredne djece koja ne mogu živjeti bez interneta. Njihova kći predadolescentske dobi, Kate, vrhunska je manipulatorica i isprva je oduševljena jer „zabavni tata“ preuzima inicijativu. Srednje dijete, Teddy, ne može držati ruke izvan hlača, unatoč stalnim podsjetnicima, a njihova najmlađa mezimica, Emme, nervozna je jer kreće u vrtić pod strogim nadzorom gđe Wannamaker. Usred svega, Adamov stariji brat i poslovni partner, Don, uživa dijeleći mu grozne savjete o tome kako da upravlja svojom obitelji. Međutim, uz Andine riječi ohrabrenja i savjete dvoje roditelja pod jednakim stresom, Marie i Lowella, Adam preuzima vodstvo nad svojim potomstvom, donosi zakone i saznaje da će „razvaliti“ na ovom zadatku.

Uloge:

Matt LeBlanc (Adam Burns)
Liza Snyder (Andi Burns)
Stacy Keach (Joe Burns)
Matt Cook (Lowell)
Grace Kaufman (Kate Burns)
Matthew McCann (Teddy Burns)
Hala Finley (Emme Burns)
Kevin Nealon (Don Burns)


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska