KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

30 Kolovoza 2018

Premijere na FOX u rujnu

Trust Y1
Od 5. rujna, svake srijede @ 22:00

Premijera na kanalu

Nadahnuta stvarnim događajima, serija TRUST bavi se nedaćama i uspjesima jedne od najbogatijih i najnesretnijih američkih obitelji, Gettyjima. U jednakoj se mjeri bavi obiteljskom povijesti, sagom te dinastije te propituje koruptivnu snagu novca, ali TRUST istražuje i složene probleme koji leže u srcu svake, bilo bogate bilo siromašne obitelji.

Ispričana je kroz više sezona i proteže se kroz cijelo dvadeseto stoljeće. Serija počinje 1973. kada talijanska mafija u Rimu otme Johna Paula Gettyja III (Harris Dickinson), nasljednika Gettyjevog naftnog bogatstva. Njegovi su otmičari dobili višemilijunsku otkupninu. Ipak, koja bogata obitelj neće platiti za povratak nekog svog voljenog? Paulov djed, J. Paul Getty stariji (Donald Sutherland), tajanstveni naftni tajkun i vjerojatno najbogatiji čovjek na svijetu, živi sam u tudorskom dvorcu na engleskom selu, okružen haremom ljubavnica i lavom, kućnim ljubimcem. Ima posla. Paulov otac, J. Paul Getty mlađi. (Michael Esper), izgubljen je u Londonu od šoka i odbija se javiti na telefon. Samo Paulova majka, Gail Getty (Hilary Swank), ostala je pregovarati sa sve očajnijim otmičarima. Nažalost, ona nema novca. TRUST opisuje unukovu noćnu moru u rukama otmičara, koji ne mogu shvatiti zašto se čini da nitko ne želi njihovog zatočenika natrag.

 Uloge:

Donald Sutherland (J. Paul Getty Sr.)
Hilary Swank (Gail Getty)
Harris Dickinson (J. Paul Getty III)
Michael Esper (J. Paul Getty Jr.)
Brendan Fraser (James Fletcher Chace)
Anna Chancellor (Penelope Kitson)
Luca Marinelli (Primo)
Charlotte Riley (Robina Lund)
Laura Bellini (Martine Zacher)
Sarah Bellini (Jutta Winkelmann)
Silas Carson (Bullimore)
Norbert Leo Butz (Gordon Getty)

 

The 100 Y2
Od 5. rujna, ponedjeljak-petak @ 23:00

Premijera na kanalu

Prva sezona serije THE 100 donijela je povratak ljudske rase nakon 97 godina izgona u svemiru, na divlje preobraženu Zemlju... i to samo kako bi se otkrilo da ljudska rasa zapravo nikad nije ni otišla. Clarke je bila prisiljena povesti bandu dostupnih mladih delinkvenata dok su se suočavali sa smrću na svakom koraku: od svijeta koji je probrazilo zračenje, od strašnih Zemljana, koji su nekako uspjeli preživjeti u njemu, a možda i od onog najgoreg, njih samih.  

Uloge:

ELIZA TAYLOR (Clarke Griffin)
PAIGE TURCO (Dr. Abby Griffin)
THOMAS McDONELL (Finn Collins)
BOB MORLEY (Bellamy Blake)
MARIE AVGEROPOULOS (Octavia Blake)
DEVON BOSTICK (Jasper Jordan)
LINDSEY MORGAN (Raven Reyes)
RICKY WHITTLE (Lincoln)
CHRISTOPHER LARKIN (Monty Green)
te ISAIAH WASHINGTON (Chancellor Jaha)
i HENRY IAN CUSICK (Marcus Kane)

 

The 100 Y3
Od 27. rujna, ponedjeljak-petak @ 23:00

Premijera na kanalu

Već dvije godine izbjeglice serije THE 100 poslane na Zemlju ratuju – prvo sami sa sobom, zatim sa Zemljanima, a na kraju i s Mount Weather. Mnogi su poginuli. Svi su izgubili nevinost. Na teži su način naučili da u borbi za opstanak nema junaka ni zločinaca. Postoje samo živi i mrtvi. Ali sada je rat gotov. Pobijedili su u borbi protiv Mount Weathera.

Zatvorenici su se vratili kući u svijet koji izgleda kao da je mir, ali mogu li oni naći mir u sebi nakon svega što su morali učiniti kako bi pobjegli? Postoji li u životu nešto više od pukog preživljavanja?

Nažalost, njihov novonađeni smisao za normalu bit će kratkog vijeka, a njihovi će se životi promijeniti zauvijek kad stare i nove prijetnje stave na kušnju njihovu odanost, gurnu ih preko ruba i preispitaju njihovo istinsko poimanje ljudskosti. Prvo su se borili da prežive. Onda su se borili za svoje prijatelje. Sada će se boriti za ljudsku rasu.

Uloge:

ELIZA TAYLOR (Clarke Griffin)
PAIGE TURCO (Dr. Abby Griffin)
BOB MORLEY (Bellamy Blake)
MARIE AVGEROPOULOS (Octavia Blake)
DEVON BOSTICK (Jasper Jordan)
CHRISTOPHER LARKIN (Monty Green)
LINDSEY MORGAN (Raven Reyes)
RICKY WHITTLE (Lincoln)
RICHARD HARMON (John Murphy)
uz ISAIAH WASHINGTON (Thelonius Jaha)
i HENRY IAN CUSICK (Marcus Kane)


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska