KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

30 Rujna 2018

Premijere na FOX u listopadu

Živi mrtvaci, 9. sezona
Od 8. listopada, ponedjeljkom u 22:00
Premijere za Balkan

U prošloj sezoni vidjeli smo kulminaciju općeg rata u kojemu su se Rick Grimes i njegova skupina preživjelih suočili sa Spasiteljima i njihovim lukavim vođom Neganom. Rick je morao odlučiti o Neganovom životu i donijeti odluku koja će ga odrediti.  Sam je odlučio da će ga poštedjeti te je time podržao vrijednosti na kojima je njegov pokojni sin Carl htio graditi budućnost, ali i doveo do razdora u svojoj skupini.

Preživjele sada pratimo kako godinu i pol nakon kraja rata pod Rickovim nepokolebljivim vodstvom obnavljaju civilizaciju. Vrijeme je razmjernog mira među naseljima koja surađuju i na prošlosti grade budućnost, ali svijet kakav poznaju naglo se mijenja jer ljudske građevine nastavljaju propadati, a priroda napreduje, mijenja krajobraze i pred preživjele stavlja nove izazove.

Kako vrijeme prolazi, tako se naselja suočavaju s neočekivanim preprekama, opasnostima i, naravno, mrtvima, ali ništa ih ne može pripremiti na zastrašujuću silu koju će uskoro susresti, a prijeti samoj ideji civilizacije na čijoj su izgradnji preživjeli tako naporno radili.

Uloge:

Andrew Lincoln kao Rick Grimes
Norman Reedus kao Daryl Dixon
Melissa McBride kao Carol Peletier
Lauren Cohan kao Maggie Greene

 

Nadareni, 2. sezona
Od 25. listopada, četvrtkom u 22:00

Premijere za Balkan

Producirana u suradnji s kućom Marvel Television te smještena u svijet „X-Mena“, obiteljska pustolovna serija „Nadareni“ pripovijeda  emotivnu priču o paru iz predgrađa čiji se obični životi poljuljaju zbog iznenadnog otkrića da im djeca tinejdžeri imaju mutantske moći. Primorana bježati od neprijateljske vlade, obitelj pomoć traži od podzemne mreže mutanata te se mora boriti za opstanak.

Druga sezona nastavlja se nakon eksplozije na postaji Atlanta. Mutantsko podzemlje traži prijatelje i članove obitelji koji su otišli s Unutarnjim krugom. Kad ih nađu u blizini Washingtona, morat će se nadmetati s novim skupinama ekstremnih ideologija, ljudskim i mutantskim, kako bi spriječili sukob što se sprema.

Uloge:

 Emma Dumont kao Lorna Dane
Stephen Moyer kao Reed Strucker
Amy Acker kao Kate Strucker
Natalie Alyn Lind kao Lauren Strucker
Percy Hynes White kao Andy Strucker

 

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska