KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Lipnja 2018

Premijere na FOX u lipnju

Na paranormalnom zadatku, 1. sezona
Od 21. lipnja, četvrtkom u 22 sata x 2 epizode

Regionalna premijera

S Craigom Robinsonom (U uredu, Ovo je kraj) i Adamom Scottom (Parks and Recreation, Male laži) u glavnim ulogama, Na paranormalnom zadatku igrana je komedija snimana jednom kamerom o partnerstvu dvije potpune suprotnosti, ciničnog skeptika i genijalca koji vjeruje u paranormalno. Njih regrutira tajna vladina agencija The Bureau Underground da spase ljudsku vrstu od izvanzemaljaca. Glume i Ally Walker (Kolonija, Sinovi anarhije), Adeel Akhtar (Nezaboravljeni, Noćni upravitelj) i Amber Stevens West (The Carmichael Show, 22 Jump Street). Ovi neobični junaci istražit će neobjašnjene aktivnosti u Los Angelesu i pokušati otkriti istinu i pomoći Zemlji da se vrti oko svoje osi bar još jedan dan.

Uloge:

Craig Robinson kao Leroy Wright
Adam Scott kao Max Jennifer
Ally Walker kao kapetanica Ava Lafrey
Adeel Akhtar kao Barry Shaw
Amber Stevens West kao Annie

 

Čovjek s planom, 2. sezona
Od 8. lipnja, od ponedjeljka do petka u 15.20 x 2 epizode

Regionalna premijera

U seriji ČOVJEK S PLANOM glumi dobitnik nagrade Zlatni globus Matt LeBlanc. Komedija je to o građevinaru koji, kada se njegova supruga odluči ponovno zaposliti, počne provoditi više vremena sa svojom djecom i otkrije istinu koje svi roditelji kad-tad postanu svjesni: da su njihovi maleni anđeli zapravo manijaci. Nakon što se njegova samopouzdana žena Andi odluči vratiti na posao poslije 13 godina koje je provela kod kuće kao majka i kućanica, Adam misli da ima sve što je potrebno kako bi preuzeo više roditeljskih obveza. Međutim, nije očekivao da će biti toliko teško zauzdati troje stalno zamusane djece koja ne mogu živjeti bez Wi-Fija. Njihova kći Kate na pragu puberteta majstorica je u manipuliranju i isprva se veseli da će sada biti glavni „tata s kojim je zabavno“. Srednje dijete, Teddy, iako ga na to stalno upozoravaju, neprestano drži ruku u gaćama, a njihova najmlađa mezimica, Emme, nervozna je zbog polaska u vrtić pod budnim okom gđe Wannamaker. Usred svega toga, Adamov stariji brat i poslovni partner Don uživa dok mu daje grozne savjete o tome kako voditi obitelj. No uz Andinu potporu te ohrabrenje i savjete jednako izluđenih roditelja, Marie i Lowella, Adam preuzima kontrolu nad svojim potomstvom, postavlja pravila i otkriva da će uspješno odraditi taj posao.

Uloge:

Matt LeBlanc (Adam Burns)
Liza Snyder (Andi Burns)
Stacy Keach (Joe Burns)
Matt Cook (Lowell)
Grace Kaufman (Kate Burns)
Matthew McCann (Teddy Burns)
Hala Finley (Emme Burns)
Kevin Nealon (Don Burns)

 

Crna lista, 4. sezona
Od 7. lipnja, od ponedjeljka do četvrtka u 22.55

Premijera na kanalu

Bjegunac Raymond „Red“ Reddington (James Spader) preda se FBI-u i ponudi svoju pomoć u hvatanju nekih od najopasnijih zločinaca na svijetu – no samo pod uvjetom da radi s novom agenticom Elizabeth Keene (Megan Boone). Dok progone „ekipu s crne liste“, Red uvlači Liz u sumnjivu urotu koja obuhvaća njezinu prošlost, sadašnjost i budućnost…

Uloge:

James Spader (Bostonsko pravo, U uredu)
Megan Boone (Plava krv, Step Up 4)
Ryan Eggold (The Single Moms Club)
Harry Lennix (24, Ray)
Diego Klattenhoff (Domovina)
Hisham Tawfiq (Notorious)
Mozhan Marnò (Kamenovanje Soraye M.)
Amir Arison (Zakon i red: Odjel za žrtve)

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska