KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Kolovoza 2018

Premijere na FOX u kolovozu

Quantico, 3. sezona
Od 7. kolovoza, svakog utorka u 22.00

Regionalna premijera

Prošle su tri godine otkako je američka junakinja Alex Parrish morala navigirati opasnim vodama CIA-e i ugroziti vlastiti život za dobrobit domovine. Živi mirnim, anonimnim životom negdje u Italiji. Međutim, Alex je prisiljena napustiti tu idilu nakon što je Ryan nagovori da mu pomogne spasiti Shelby od zloglasnog međunarodnog trgovca oružjem poznatijeg samo pod nazivom Udovica koji je drži kao taokinju, a u zamjenu za njezinu slobodu zahtijeva nešto što joj samo Alex može dati. Ryan i Alex unovačit će Owena i Harryja da im pomognu spasiti prijateljicu i poraziti negativku. Osim toga, kao dodatnu pomoć Owen dovodi i bivšu agenticu Jocelyn Turner (Marlee Matlin) koja također ima mračnu prošlost povezanu s Udovicom. Ovaj tim čeka posve nova budućnost nakon što svi pristanu surađivati kao elitna jedinica za crne operacije.

Uloge:

Priyanka Chopra kao Alex Parrish
Jake McLaughlin kao Ryan Booth
Johanna Braddy kao Shelby Wyatt
Russell Tovey kao Harry Doyle
Alan Powell kao Mike McQuigg 

 

Od L. A.-a do Vegasa, 1. sezona
Od 9. kolovoza, od ponedjeljka do petka u 1.30

Regionalna premijera

Serija izvršnih producenata Willa Ferrella (Voditelj uzvraća udarac, Vilenjak), Adama McKaya (Oklada stoljeća), Lona Zimmeta (Unbreakable Kimmy Schmidt) i Stevea Levitana (Moderna obitelj), OD L. A.-A DO VEGASA komedija je u radnom okruženju o posadi zrakoplova i ekscentričnim putnicima koji svakog vikenda putuju iz Los Angelesa u Las Vegas imajući samo jedan cilj na umu: vratiti se kao pobjednik. Turbulencija neće izostati, ali ova neočekivana skupina simpatičnih sanjara punih mana s kojima se možemo poistovjetiti isprva će biti skupina stranaca u istom avionu, a zatim će postati neobična obitelj puna međusobne potpore... Barem od petka do nedjelje. U seriji glume Kim Matula (Nerealno), Ed Weeks (The Mindy Project), Nathan Lee Graham (The Comeback, Hitch – doktor za ljubav), Olivia Macklin (Mladi papa), Peter Stormare (Veliki Lebowski) i dobitnik Zlatnoga globusa i nominacije za nagradu Emmy, Dylan McDermott (Pravda za sve, Američka horor priča).

 Uloge:

Kim Matula (Ronnie)
Ed Weeks (Colin)
Peter Stormare (Artem)
Nathan Lee Graham (Bernard)
Olivia Macklin (Nichole)
Dylan McDermott (kapetan Dave)

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska