KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Ožujka 2018

Premijere na FOX MOVIES u ozujku

Sanjiva dolina, 1. ožujka u 22.00

 

Kratak sadržaj: Vrhunski pripovjedač Tim Burton oblikovat će jezovitu, očaravajuću verziju ove klasične priče strave. Johnny Depp je Ichabod Crane, ekscentrični istražitelj koji želi zaustaviti ubojita Bezglava Jahača. Christina Ricci je Katrina Van Tassel, prelijepa i misteriozna djevojka tajnovito povezana s nadnaravnim terorom.

 

 

 

 

 

 

Zvjezdane staze, 5. ožujka u 22.00

Kratak sadržaj: Golema i moćna izvanzemaljska sila ulazi u svemirski prostor Federacije, uništava tri moćne klingonske krstarice i neutralizira sve pred sobom. Dok se kreće prema Zemlji, admiral James T. Kirk preuzima vodstvo poboljšanog U.S.S. Enterprisea te upisuje novi kurs ususret napadaču.

 

 

 

 

 

 

Zvjezdane staze: Nemesis, 14. ožujka u 22.30

Kratak sadržaj: Uoči radosnog vjenčanja između Rikera i Troi, Picard dobiva još jedan razlog za slavlje: Romulanci žele sklopiti mir, a kapetan će biti izaslanik Federacije. Međutim, kad Enterprise krene prema Romulanskom Carstvu, dočekat će ga domišljati neprijatelj s paklenim planom uništenja i nezamislivom tajnom koja će pred Picarda staviti dosad najopasniji izazov.

 

 

 

 

 

Aeon Flux, 16. ožujka u 22.00

Kratak sadržaj: Charlize Theron nalazi se u ulozi Aeon Flux, operativke iz podzemlja koja se bori protiv totalitarne vlasti u posljednjem gradu na Zemlji u 25. stoljeću. Aeon je jedina nada pobunjenika koji s vlasti žele zbaciti opresivno i sterilno „savršeno“ društvo. Međutim, dok pokušava eliminirati državnoga vođu, Aeon otkriva mrežu zapanjujućih tajni koje bi mogle u potpunosti promijeniti budućnost svijeta.

 

 

 

 

Cloverfield, 18. ožujka u 22.00

Kratak sadržaj: Skupina prijatelja zalazi duboko u ulice New Yorka u misiju spašavanja tijekom kaotična napada čudovišta.

 

 

 

 

 

 

 

Hellboy, 23. ožujka u 22.00

Kratak sadržaj: Hellboya je na Zemlju doveo zli genij Rasputin kako bi pomogao nacistima u njihovim ubojitim namjerama, a spasio ga je profesor Broom, osnivač tajne organizacije B.P.R.D. (Biro za paranormalna istraživanja i obranu) koji ga je odgojio i razvio njegove izvanredne paranormalne vještine. Unatoč njegovu mračnu podrijetlu, Hellboy postaje neočekivani borac za dobro, borac protiv zlih sila koje prijete našemu svijetu zajedno s telepatskim „mermanom“ i pirokinetikom“. Skriveni od društva, njihov je zadatak štititi. Oni su najvažnija linija obrane protiv Rasputina koji želi Hellboya vratiti na mračnu stranu i s pomoću njegovih moći pokrenuti Armagedon.

 

 

Event Horizon, 24. ožujka u 22.00

Kratak sadržaj:Moderna i inovativna istraživačka letjelica misteriozno je nestala bez traga tijekom svojeg prvog putovanja prije sedam godina. Međutim, pojavio se slab, ali kontinuirani signal davno izgubljene letjelice te se okuplja tim za spašavanje pod vodstvom neustrašiva kapetana Millera koji se probija kroz galaktiku tijekom te odvažne misije spašavanja. Millera prati njegova elitna skupina i projektant izgubljene letjelice, a njihova je misija pronaći i spasiti vrhunsku međuzvjezdanu letjelicu.

 

 

 

Misija na Mars, 29. ožujka u 22.00

Kratak sadržaj: Godina je 2020. i prva ljudska misija na Mars, pod zapovjedništvom Lukea Grahama, uspješno slijeće na Crveni planet. Međutim, krajolik na Marsu skriva bizarnu i zapanjujuću tajnu koja vodi do tajanstvene katastrofe sa strašnim posljedicama koja će desetkovati posadu. Vođena Grahamovom šifriranom posljednjom porukom, NASA pokreće misiju spašavanja čiji je cilj istražiti i spasiti preživjele, ako ih ima.

 

 

 

 

 

 

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska