KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

28 Veljače 2019

Premijere na FOX LIFE u ožujku

Vesele raspuštenice  S5
od 25. ožujka, ponedjeljkom u 21:00 

Premijera za Balkan

Abby McCarthy (Lisa Edelstein) i njezine djevojke prijateljice vratile su se, u petoj i posljednjoj sezoni hvaljene dramedije. Abbyna veza s Mikeom (James Lesure) nastavlja se zahuktavati, no spajanje njihovih dviju obitelji ne ide tako lako. U međuvremenu, Barbara (Retta) je možda dopustila da njezin flert s bivšom ljubavi ugrozi njezin odnos s Darrellom (Malcom-Jamal Warner). Phoebe (Beau Garrett) počinje ponovno izlaziti, dok razmišlja o tome hoće li dopustiti svom otuđenom bratu Tonyju da se vrati u njezin život. Delia (Necar Zadegan) preispituje svoj odnos s Paulom (Ignacio Serrichio) nakon testa na trudnoću. Jo (Alanna Ubach) i Albert (Brian Markinson) imaju probleme u vezi, izazvane povratkom njezinog bivšeg, Frumpkisa (Maury Sterling) s rehabilitacije.

Uloge: Lisa Edelstein, Beau Garrett, Alanna Ubach, Necar Zadegan, Retta

 

Dobro mjesto S1
od 13. ožujka, od ponedjeljka do petka u 22:55

Premijera za Hrvatsku i Srbiju

Od izvršnog producenta Michaela Schura ("Brooklyn Nine-Nine", "Parkovi i rekreacija" i "Master of None") dolazi pametna, jedinstvena nova komedija o tome što čini dobru osobu. Emisija prati Eleanor Shellstrop (Kristen Bell, "Kuća laži", "Veronica Mars"), običnu ženu koja ulazi u zagrobni život i, zahvaljujući nekoj vrsti pogreške, bude poslana na „Dobro mjesto“ umjesto na „Loše mjesto“, gdje definitivno pripada. Dok se skriva od Michaela (Ted Danson, "CSI", "Kafić Uzdravlje"), mudrog arhitekta „Dobrog mjesta“ (koji ne zna da je pogriješio), odlučna je odbaciti svoj stari način života i otkriti sjajnu (ili barem dosta dobru) osobu u sebi.

Uloge: Kristen Bell, Ted Danson, William Jackson Harper, Jameela Jamil, Manny Jacinto, D'Arcy Carden

 

Dobro mjesto S2
od 21. ožujka, od ponedjeljka do petka, u 22:55

Premijera za Hrvatsku i Srbiju

Avanture nakon smrti nastavljaju se u drugoj sezoni, s puno više obrata, zapleta i smijeha. U završnici prošle sezone,  Eleanor (Kristen Bell) je otkrila šokantnu istinu o Dobrom mjestu, prisiljavajući Michaela (Ted Danson) da promijeni svoju strategiju. Sada je Eleanor na misiji da pronađe Chidija (William Jackson Harper) i smisli način da pobjegne iz svoje teške situacije. Ova komedija hvaljena od kritičara Michaela Schura ("Parkovi i rekreacija", "Brooklyn Nine-Nine") obećava puno smijeha i još veća iznenađenja, u ovoj sezoni.

Uloge: Kristen Bell, Ted Danson, William Jackson Harper, Jameela Jamil, Manny Jacinto, D'Arcy Carden

 

Tijelo za osvetu s Khloé Kardashian S2
od 12. ožujka, od ponedjeljka do petka u 15:15

Premijera za Balkan

Khloé Kardashian se vraća kako bi pomogla ljudima koji to zaslužuju da postanu najbolji što mogu biti u drugoj sezoni "Tijela za osvetu s Khloé Kardashian". Ove sezone, Khloé i njezin tim stručnjaka za fitness, stil i ljepotu pomažu različitim ljudima da prevladaju negativne sile u svom životu te postanu ono što su oduvijek sanjali, iznutra i izvana. Khloé osobno upoznaje svakog od 17 sudionika i daje im motivaciju i savjete koji su im potrebni da postanu ljudi kakvi su oduvijek željeli biti. Međutim, put ka sreći je i fizički i emocionalno zahtjevan, a ne završava svaka priča uspjehom. Tijekom cijele sezone, poznate ličnosti dolaze u goste da im pruže ohrabrenje, uključujući i Kim Kardashian West.

Uloge: Khloé Kardashian


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska