KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

30 Rujna 2018

Premijere na FOX LIFE u listopadu

Za narod S01 (For the People) 
3. listopada, srijedom u 22:00

Premijera za Balkan

Smještena u Okružni sud Južnog njujorškog distrikta (poznatog i kao Majčinski sud), serija “Za narod” prati šestero nadarenih odvjetnika koji se sa suprotnih strana zakona bave najizazovnijim i najrazvikanijim saveznim slučajevima u zemlji. Ovi mladi odvjetnici naći će se na osobnim i profesionalnim kušnjama dok im se životi isprepliću u i izvan najprestižnijeg parničkog suda u Americi.

Uloge:

Hope Davis kao Jill Carlan
Ben Shenkman kao Roger Gunn
Jasmin Savoy Brown kao Allison Adams
Susannah Flood kao Kate Littlejohn
Wesam Keesh kao Jay Simmons
Regé-Jean Page kao Leonard Knox

 

Odvažne S02
16. listopada, utorkom u 22:00
Premijera za Balkan

Nadahnuta životom Joanne Coles, bivše glavne urednice “Cosmopolitana” i sadašnje direktorice za sadržaje “Hearst Magazinesa”, serija “Odvažne” prati tri srčane, suvremene mlade žene koje rade za “Scarlet”, globalni ženski časopis sa sjedištem u New Yorku, a koji vodi moćna urednica Jacqueline (Melora Hardin). Jane (Katie Stevens) nedavno je promaknuta na autorski posao iz snova, Kat (Aisha Dee) nova je direktorica za društvene medije, a Sutton (Meghan Fahy) još rinta kao asistentica. Ove ambiciozne mlade prijateljice međusobno si pomažu u životnim izazovima dok rade na ostvarenju životnih ciljeva, traže ljubav i otkrivaju svoje identitete.

Uloge:

Katie Stevens kao Jane Sloan
Aisha Dee kao Kat Edison
Meghann Fahy kao Sutton Brady
Melora Hardin kao Jacqueline Carlyle

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska