KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Lipnja 2018

Premijere na FOX LIFE u lipnju

Prevaranti, 2. sezona
11. lipnja, ponedjeljak u 22 sata

Regionalna premijera

„Prevaranti“ prate Maddie, zavodljivu prevaranticu koja svoje naivne žrtve obmanjuje jedinstvenom metodom. Promjenom svoje osobnosti uspijeva navesti muškarce - i žene - da se zaljube u nju, udaje se za njih, a onda nestaje s njihovim novcem i dovoljno kompromitirajućih informacija da zna da nikada neće otići na policiju. Njezina prijevara upali svaki put sve dok se njezine najnovije žrtve, Ezra, Richard i Jules, ne udruže da je pronađu. No, kako bi uhvatili Maddie, njih će troje i sami morati postati prevaranti.

Uloge:

Inbar Lavi kao Maddie
Rob Heaps kao Ezra Bloom
Parker Young kao Richard Evans
Marianne Rendón kao Jules

 

Bez riječi, 2. sezona
5. lipnja, utorak u 22 sata

Regionalna premijera

Maya DiMeo mama je koja će učiniti sve za svog muža Jimmya i djecu Raya, Dylana i J. J.-a, svoga najstarijeg sina s cerebralnom paralizom. U drugoj sezoni ove zabavne i često iznenađujuće komedije obitelj se, zajedno s J. J.-evim asistentom Kennethom, ponovno okuplja nakon J. J.-evih prvih avantura u ljetnom kampu. Počinje nova školska godina i obitelj DiMeo, koja oduvijek traga za pravom potporom u školi za J. J.-a, suočava se s novom i nepoznatom stvarnošću. Njihova djeca nastavit će pohađati istu školu! Za njih je to nešto posve novo, ali, kao i uvijek, na zabavan način naći će ravnotežu u svemu što rade prilagođavajući se ideji da postaju stvarni članovi zajednice.

 Uloge:

Minnie Driver kao Maya DiMeo
John Ross Bowie kao Jimmy DiMeo
Cedric Yarbrough kao Kenneth Clements
Mason Cook kao Raymond „Ray“ DiMeo
Micah Fowler kao Jimmy „J. J.“ DiMeo
Kyla Kenedy kao Dylan DiMeo

 

Nova cura, 7. sezona
17. lipnja, subota i nedjelja u 14.10

Regionalna premijera

Ušavši u svoju sedmu i posljednju sezonu, humoristična serija NOVA CURA na moderan način promatra prijateljstvo i ljubav. Skupina od pet prijatelja pokušava pronaći svoje mjesto na svijetu i pritom nevoljko prihvaća odgovornosti odrasle dobi - s često urnebesno smiješnim ishodom.

Na završetku šeste sezone serije Jess je Nicku rekla što zaista osjeća prema njemu, Winston i Aly zaručili su se, a Cece i Schmidt primili su vijesti koje su očekivali. Završna sezona serije započinje nakon što su prošle tri godine. Jess i Nick sretni su zajedno i vraćaju se s turbulentne europske turneje promocije knjige; otac na roditeljskom dopustu, tata Schmidt i zaposlena mama Cece podižu svoju kćer Ruth, a Winston i Aly su u braku, s djetetom na putu.

 Uloge:

Zooey Deschanel kao Jess Day
Jake Johnson kao Nick Miller
Max Greenfield kao Schmidt
Hannah Simone kao Cece Parekh

 

Američka kućanica, 2. sezona
17. lipnja, nedjelja u 21 sat

Regionalna premijera

Katie Otto (Katy Mixon, „Mike i Molly“), samouvjerena, neumoljiva, punašna dama i majka troje djece podiže svoju nesavršenu obitelj u bogatom gradu Westportu u Connecticutu punom „savršenih“ mama i njihovih „savršenih“ potomaka. Preko sinkroniziranog glasa daje nam uvid u svoje najdublje i necenzurirane misli te nas uvodi u svoj život, život druge najdeblje kućanice u Westportu.

Uloge:

Katy Mixon kao Katie Otto
Diedrich Bader kao Greg Otto
Daniel DiMaggio kao Oliver Otto
Julia Butters kao Anna-Kat Otto

 

Slatke male lažljivice, 5. sezona
14. lipnja, od ponedjeljka do petka u 19 sati

Premijera na kanalu

Pripremite se za još zapleta i uzbuđenja jer peta sezona SLATKIH MALIH LAŽLJIVICA počinje u trenucima koji su uslijedili nakon epskog završetka četvrte sezone u kojem je Ezra nastrijeljen, a osim toga, došlo je do niza šokantnih događaja i otkrića. Između ostaloga, Alison je živa i njezin povratak utječe na sve. Vraća se i Hannin bivši dečko Caleb koji dolazi kao posve promijenjena osoba. S više pitanja nego ikad i s povratkom poznatih lica u Rosewood, sigurno nas očekuje još jedna sezona emocija i intriga.

Uloge:

Troian Bellisario kao Spencer Hastings
Ashley Benson kao Hanna Marin
Lucy Hale kao Aria Montgomery
Shay Mitchell kao Emily Fields
Sasha Pieterse kao Alison DiLaurentis

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska