KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Kolovoza 2018

Premijere na FOX LIFE u kolovozu

Sanjarenje
20. kolovoza, u ponedjeljak u 22.00
Regionalna premijera

Ovaj staloženi novi triler prati Maru Kint (Sarah Shahi), bivšu pregovaračicu u talačkim krizama i stručnjakinju za ljudsko ponašanje koja je postala profesorica na fakultetu nakon nezamislive tragedije u privatnom životu. Međutim, kad je dovedena da spasi obične ljude koji su se izgubili u naprednom programu virtualne stvarnosti u kojem doslovce možete oživjeti vlastite snove, ona spoznaje da bi spašavajući druge zapravo mogla pronaći način da spasi i sebe.

Uloge:

Sarah Shahi kao Mara Kint
Dennis Haysbert kao Charlie Ventana
Kathryn Morris kao Monica Shaw
Sendhil Ramamurthy kao Paul Hammond

 

Mick, 2. sezona
7. kolovoza, u utorak u 22.00

Regionalna premijera

Nakon što je hit-komedija MICK dala posve novo značenje izrazu „disfunkcionalna obitelj“, serija se vraća u drugoj sezoni uz nove i nečuvene smicalice. U glavnoj se ulozi nalazi Kaitlin Olson kao Mickey, drska izopćenica koja mora odgajati svoju razmaženu nećakinju (Sofia Black-D'Elia) te nećake (Thomas Barbusca, Jack Stanton) okružene luksuzom u Greenwitchu u Connecticutu. Neprestano pokušava uživati u novom, luksuznom načinu života i pritom kontrolirati troje čudovišne djece koja imaju neograničena financijska sredstva, a tom zadatku sada nema kraja. Uz pomoć dečka s kojim povremeno raskida (Scott MacArthur) i spremačice koja živi s djecom (Carla Jimenez), čvrsto je odlučila uspjeti sve uskladiti ili se bar onesvijestiti tijekom razdoblja u kojima sve izmiče kontroli.

Uloge:

Kaitlin Olson kao Mackenzie Murphy
Sofia Black-D'Elia kao Sabrina Pemberton
Thomas Barbusca kao Chip Pemberton
Carla Jimenez kao Alba
Jack Stanton kao Ben Pemberton
Scott MacArthur kao Jimmy

 

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska