KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

28 Prosinca 2018

Premijere na FOX CRIME u siječnju

Lažna zastava S2
7. siječnja, ponedjeljak @ 22:00
Premijera za Balkan

Jako eksplozija prekida svečanost puštanja u pogon novog naftovoda između Izraela i Turske. Životi tri običnih obitelji nikad više neće biti isti. Članovi obitelji nađu se usred zbivanja, kada njihove najmilije proglase osumnjičenima za postavljanje bombe na naftovodu koja je ubila nekoliko vladinih dužnosnika, uključujući i turskog veleposlanika.

Radi se o međunarodnom incidentu, nazvan od strane medija, koji događaje prate 24 sata dnevno, i „smrtonosnim terorističkim napadom“. Vlada ne može ignorirati napad koji ima potpis Hezbollaha na ovu strateški važnu imovinu, pa tako imenuje posebnu tajnu radnu skupinu koja se sastoji od agenata Mossada i Shin-Beta.

Na početku istrage tri se imena pojavljuju, tko bi mogli biti osumnjičeni — ANAT, AMIR i DIKLA. Ove tri skupine bile su prisutne na svečanosti i prema skupljenim podacima sve tri skupine nestale su malo prije eksplozije. Nema ih među mrtvima, ozlijeđenima ili preživjelima. Članovi njihovih obitelji upliću se u vrtlog tajni i laži. Njihovi životu okreću se naglavačke. Vrlo brzo njihovo prvotno iznenađenje pretvara se u sumnju i nepovjerenje. Svi su osumnjičeni i nema nikakvih jamstava da će se njihovi životi vratiti na staro, nakon što se riješi ovaj misterij.

 

 

I ne osta ni jedan
18. siječnja, petak @ 22:00
Premijera na kanalu

Ovo je mini-serija koja se temelji na djelu Agathe Christie, koje je jedno od najprodavanijih kriminalističkih romana svih vremena, s više od 100 milijuna prodanih primjeraka diljem svijeta. Smješteno u 1939. godinu, dok se Europa nalazi na rubu rata, priča prati deset stranaca sa sumnjivom prošlošću koji su završili na otoku Soldier, izoliranoj stijeni u blizini obale Devona na jugu Engleske. Odvojeni od kopna, njihovi domaćini misteriozno nestaju, a svi su postali osumnjičenici za strašan zločin. Kada jedan po jedan član ove skupine misteriozno umire, postaje jasno da se ubojica među krije među njima. Tko će preživjeti? A tko je ubojica?

 

 

Agatha Raisin S2
10. siječnja, četvrtak @ 22:00
Premijera za Balkan

Miran život na selu može biti ubojit – naša omiljena amaterska detektivka se vraća.

Prema popularnoj knjizi M.C. Beaton, Ashley Jensen (Katastrofe, dodaci, ljubav, laži i uspomene) vraća se naša omiljena londonska PR čarobnjakinja i pretvara se u amatersku detektivku iz Cotswolda koja se u drugoj sezoni bavi zabavnim misterioznim avanturama i ubojstvima.

Nakon finala prve sezone serije i oslobođeni od sumnje da su ubili Agathinog bivšeg supruga, Agatha se vraća s katastrofalnog putovanja na Cipar, a James je nestao bez odobrenog dopusta.

Ona je opet ostala sama u Carselyju.

 

 

 

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska