KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

30 Kolovoza 2018

Premijere na FOX CRIME u rujnu

Instinkt Y1
12. rujna, srijeda @ 22:00

Premijera za Balkan

Dr. Dylan Reinhart (bivši operativac CIA-e) nadareni je pisac I sveučilišni profesor, koji živi mirnim životom i podučava o psihopatskom ponašanju velikom broju studenata, koji ga obožavaju. Ali kada ga detektivka njujorške policije, Lizzie Needham zamoli da joj pomogne uhvatiti serijskog ubojicu koji koristi Dylanovu prvu knjigu kao priručnik, Dylan je zaintrigiran slučajem i vraća se iz mirovine. Lizzieina šefica, poručnica Jasmine Gooden, drago joj je što vidi da njezina najbolja detektivka napokon pristaje raditi s nekim na slučaju, jer je Lizzie odbijala sve partnere od tragičnog događaja koji se dogodio godinu ranije. Iako se Dylan i Lizzie u početku ne slažu, kada se radi o hvatanju ubojica, shvaćaju da će biti idealan tim ako oboje vjeruju svojim instinktima.

Uloge:

Alan Cumming kao Dr. Dylan Reinhart
Bojana Novakovic kao Det. Lizzie Needham

 

Nijanse plave Y3
4. rujna, utorak @ 22:00

Premijera za Balkan

U uzbudljivoj kriminalističkoj drami, "Nijanse plave," globalna ikona Jennifer Lopez glumi Harlee Santos, detektivku iz a New Yorka i samohranu majku, koja je upala u usko povezanu jedinicu korumpiranih policajaca, koju predvodi tajanstveni poručnik Matt Wozniak (Ray Liotta nagrađen nagradom Emmy). Kako ima financijskih teškoća, Harlee prihvaća mito i novac od zaštite kako bi svojoj talentiranoj kćeri, tinejdžerici Cristini pružila što bolji život. Kada Harlee upadne u zamku, koju je postavila FBI-jeva jedinica za antikorupciju, traži od nje informacije o njezinoj jedinici te ona mora odlučiti hoće li zaštititi svoju “braću” policajce i otići u zatvor  ili se iskupiti I osigurati budućnost svojoj kćeri.

Uloge:

Jennifer Lopez kao Harlee Santos
Ray Liotta kao Matt Wozniak

 

 

 

 

 

 

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska