KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

28 Veljače 2019

Premijere na FOX CRIME u ožujku

Brokenwoodski misteriji S5
18. ožujka, ponedjeljak u 22:00

Premijera za Balkan

Zločini. Mračni, domišljati i potpuno misteriozni. Osumnjičeni. Uvijek zbirka čudnih, složenih likova kojima upravljaju različite, ali klasične želje: ljubav, osveta, ponos, požuda, zavist, pohlepa ili mržnja. U smrtonosnom, ali slikovitom gradiću Brokenwoodu, svi ti elementi krčkaju se i eskaliraju. Misteriji u Brokenwoodu. Da - ovdje se događaju ubojstva. Čudna su, uznemirujuća i uvijek zbunjujuća. Dolaze kada ih najmanje očekujete. Događaju se ljudima do kojih vam je stalo. Počinili su ih oni u koje nikada ne biste posumnjali. Držat će vas u napetosti do kraja, a jedina osoba koja ih može riješiti je kapetan Mike Shepherd i njegov drska pomoćnica, detektivka Kristin Sims.

Uloge:
Neill Rea kao Mike Shepherd
Fern Sutherland kao Kristin Sims

 

Cherif S2 & 3
7. ožujka, od ponedjeljka do petka u 17:15

Premijera za Balkan

Zajedno rješavaju razne zločine i ubojstva, ali… S jedne strane, tu je kapetan Kader Cherif, detektiv za ubojstva koji strastveno živi za svoj posao! On ima osjećaj za prepoznavanje tragova u slučaju, a zbog njegovog taktičnog pristupa kriminalci mu vjeruju. Svojim legendarnim sarkazmom i poznavanjem TV serija, voli destabilizirati osumnjičene i kolege. S druge strane, tu je njegova nova elegantna partnerica, satnica Adeline Briard. Ona ne odobrava njegov način provođenja istrage i više voli igrati po pravilima, ali ne može se ljutiti na njega duže od nekoliko minuta, jer je nešto u zraku između naša dva neodoljiva junaka…

Uloge: 
Abdelhafid Metalsi kao Kader Chérif
Carole Bianic kao Adeline Briard

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska