KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

30 Rujna 2018

Premijere na FOX CRIME u listopadu

Harrow S01
1. listopada, ponedjeljkom u 22:00

Premijera za Balkan

DR. DANIEL HARROW nije običan forenzički patolog. Zbog potpunog nemara prema autoritetu i neiscrpne empatije prema mrtvima uspijeva riješiti i najbizarnije slučajeve. Odlučan je žrtvama dati glas te je radi istine o njihovoj sudbini spreman zaobići svako pravilo. Ali kad mu užasna tajna iz vlastite prošlosti zaprijeti obitelji, karijeri i njemu samom, dosjetljivost, smicalice i forenzička genijalnost neće mu trebati kako bi riješio zločin, nego kako bi zločin ostao zakopan. 

Uloge:

Ioan Gruffudd kao Dr. Daniel Harrow
Mirrah Foulkes kao Soroya Dass
Remy Hii kao Simon Van Reyk

 

Sretnik S03
4. listopada, četvrtkom u 22:00

Premijera za Balkan

 “Sretnik” se vraća u eksplozivnoj novoj sezoni u kojoj će se razotkriti nove tajne o narukvici, a bivši detektiv Harry Clayton boriti za život i ugled. Harry će se s krive strane zakona naći kao traženi čovjek; čini se da mu je napokon ponestalo sreće. Treća sezona pred Claytona će staviti niz osobnih izazova, testirati tko je i u što vjeruje, primorati ga da se suoči sa svojim najdubljim demonima i odvesti na rub ludila kako bi spasio sebe i ljude kojima je okružen.

Uloge:

James Nesbitt kao Harry Clayton
Amara Karan kao DS Suri Chohan

 

 

Maigret S02
12. listopada, petkom u 22:00

Premijera za Balkan

 

Međunarodna filmska zvijezda Rowan Atkinson vraća se ulozi legendarnog francuskog detektiva Julesa Maigreta u još dva filma smještena u Pariz ’50-ih godina. U epizodi “Noć na raskrižju” Maigret satima ispituje osumnjičenog ubojicu Carla Andersena. Unatoč trudu, Andersenova priča je dosljedna. Ustraje da je nedužan. Zašto je onda tijelo trgovca dijamantima nađeno na njegovom imanju, u njegovom autu te ubijeno njegovim pištoljem? I zašto su on i njegova tajanstvena sestra Else pokušali pobjeći? U epizodi “Maigret u Montmartreu” Arlette, striptizeta iz jednog od sumnjivih noćnih klubova, javlja da je načula razgovor o skorašnjem ubojstvu, ali njezine riječi shvaćaju se ozbiljno tek kad Arlette nađu zadavljenu. 

Uloge:

Rowan Atkinson kao glavni inspektor Jules Maigret
Leo Staar kao Inspektor LaPointe
Shaun Dingwall kao Inspektor Janvier

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska