KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Srpnja 2018

Premijere na 24KITCHEN u srpnju

Tajne tete Katie
Srijedom u 13.00

Premijera: 18. srpnja 2018.

Katie Goarmon bivša je finalistica portugalske inačice Masterchefa. Otada je zbog svojeg prirodnog stila prezentacije u kuhinji, kao i zbog svojih kulinarskih tajni opravdano stekla ugled i postala jedan od omiljenih portugalskih televizijskih chefova. Katiene su emisije uvijek pune ukusne hrane, kao i zanimljivih priča iz njezina privatnog života.

Kraljica čokolade
Utorkom u 13.00

Premijera: 31. srpnja 2018.

Кroz ovu 13-dijelnu emisiju, Kirsten će gledateljima predstaviti niz izrazito domišljatih i inovativnih trikova, savjeta i prečaca kojima će svatko moći zadiviti u kuhinji.

Tijekom mnogo godina, Kirsten je razvila niz jednostavnih i lakih postupaka i metoda s pomoću pribora koji svatko ima u kuhinji kako bi stvorila nevjerojatne slastice, a većinu ih je moguće pripremiti za manje od 20 minuta. Nećete vjerovati rezultatima!

Kirsten Tibballs, koju MasterChef naziva „kraljicom čokolade“ jedna je od australskih najpoznatijih i međunarodno poštovanih slastičarki i stručnjakinja za čokoladu.

Kirsten je predstavljala Australiju na Svjetskom prvenstvu slastičara u Las Vegasu gdje je zbog svoje čokolade prepoznata kao najbolja na svijetu, a osvojila je i zlatnu medalju na Slastičarskoj olimpijadi u Njemačkoj. Bila je i članica žirija na natjecanju „World Chocolate Masters“ u Parizu, „The Patisserie Grand Prixu“ u Japanu i na natjecanju „World Chocolate Masters National selections“ u Londonu.FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska