KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

30 Kolovoza 2018

Premijere na 24KITCHEN u rujnu

Nešto slatko s Pavelom Pavlovim
Ponedjeljak-Nedjelja @14:00

Premijera 10 rujna 2018

Master chef Pavel Pavlov voli putovati i eksperimentirati. Karijeru je započeo u Bugarskoj, a svoje je profesionalne vještine izbrusio na brojnim mjestima diljem Europe i Amerike. Kao šef za slastice, Pavlov je jedini bugarski član Norveškog kulinarskog tima.  

U serijalu “Nešto slatko s Pavelom Pavlovim”, on će podijeliti recepte i kuharske tehnike za pripremu nekih njemuh omiljenih deserta.  

Šef Pavlov vjeruje da je savršeni desert ravnoteža, koju svatko treba otkriti sam. Treba vam samo malo entuzijazma i pozornosti za detalje te prstohvat znanja, koje će taj kuhar rado dodati u smjesu.  

Uronite u umjetnost pravljenja deserta s Pavelom Pavlovim.

 

Tomove istanbulske delicije
Četvrtak @13:00

Premijera14. rujna 2018

Vrhunski britanski kuhar Tom Aikens nedavno je otvorito restoran u Istanbuulu, ali želi bolje shvatiti lokalnu kulturu i tradicije, kao i najbolje sastojke i okuse, koji bi mu pomogli da restoran bude uspješan. Pratimo Toma u kulinarskom istraživanju tog čarobnog grada u pratnji raznih lokalaca, koji mu pomažu pronaći informacije i nadahnuće. Vidimo ga u raznim situacijama, uključujući kuhanje na malom ribarskom brodu nasred Bospora i odlazak duboko u vrućinu iskopane pećnice u zemlji kako bi vidio kako se peče Büryan kebab, prije nego što se vrati u kuhinju kako bi stvarao vlastite recepte.

 

 

 

 

 

Jamie kuha talijanska jela 
Ponedjeljkom @13:00

Premijera 24. rujna 2018

Jamie kuha talijanska jela veličanstvena je serija o putovanju i hrani, u kojoj Jamie Oliver kreće u potragu za najboljim domaćim kuharima, koji će nam pokazati izuzetna talijanska jela, koja možemo pripremiti kod kuće. Jamie voli Italiju, krajolike, ljude, ali iznad svega njihovu nevjerojatnu hranu.

Kod talijanske hrane ne radi se o kuharima s Michelinovom zvjezdicom, već o receptima za jela koja se pripremaju kod kuće. I tako će u ovoj epskoj seriji, Jamie i njegov najbolji prijatelj i mentor, Gennaro Contaldo putovati od osunčane Sicilije uzduž i poprijeko do zasniježenih Apla kako bi upoznali super zvijezde talijanske kuhinje. Talijanske mame i bake. One su usavršile recepte koji se prenose iz naraštaja u naraštaj, a Jamie je odlučio naučiti njihove kuharske tajne. Nakon što su ga legendarne bake, koje ne trpe gluposti dobro testirale, Jamie je dodao nešto svoje nekim od najukusnijih talijanskih jela koja se pripremaju kod kuće. Od fenomenalnih tjestenina, sočnog, polako pečenog pečenja, senzacionalnih morskih plodova do predivnih toplih salata i savršenih pudniga, Jamie će vas u trenu naučiti kuhati poput Talijana. Uz bakice pune duha, predivne krajolike i talijanske recepte od kojih am staje pamet, ovaj zabavni putopis serija je koju ne smije propustiti ni jedan ljubitelj talijankih jela.

 

Billova kuhinja – Notting Hill
Četvrtkom @13:00

Premijera 20. rujna 2018

Australski kuhar i vlasnik restorana, Bill Granger primjenjuje svoj ležeran kuharski stil na obiteljske obroke te pokazuje kako ne trebate žrtvovati okuse kako biste uštedjeli vrijeme.

Slavan po svom vedrom i ležernom pristupu kuhanju, australski kuhar i vlasnik restorana Bill Granger oduvijek je vjerovao u hranu koja se priprema bez muke. Kod njegovog ležernog pristupa ne radi se o žrtvovanju okusa kako biste uštedjeli na vremenu, već se radi o tome kako ljudi jedu svaki dan. Preselivši se iz Sydneya sa svojom mladom obitelji kako bi postao dijelom londonske živahne kuharske scene koja se širi, Bill je otvorio vlastiti restoran u srcu Notting Hilla.

Kako voli otkrivati nove sastojke i nove načine njihovog pripremanja, Bill je nadahnut raznolikošću ljudi koji pripremaju hranu iz svakog kutka svijeta na londonskim uličnim tržnicama i to nadahnuće koristi za kuhanje kod kuće. U ovoj zanimljivoj seriji u kojoj je bitno što jesti sada, Bill pokazuje da samo nekoliko svježih sastojaka i malo nadahnuća može svima olakšati život i učiniti ga ukusnijim.

 

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska