KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

30 Rujna 2018

Premijere na 24KITCHEN u listopadu

Richovi barski zalogaji
Petkom u 13:00

Premijera 26. listopada 2018.

U svakoj epizodi prikazuju se brojni pristupačni zalogaji koje svatko može pripremiti kod kuće.

Iza bara svog šik lokala u Melbourneu chef Adrian Richardson (Good Chef Bad Chef, Mesne tajne) pokazuje raskošan talent inovativnim zalogajima, pićima i izvrsnim grickalicama.

Richo će u novom pristupu finger foodu razotkriti nove ideje kao i sjajne verzije starih favorita poput prepečenca s češnjakom i kozicama i falafela punjenog bocconcinijem.

Richo stvara jela inspirirana zemljama diljem svijeta te tako dijeli svoju ljubav prema međunarodnoj kuhinji.

 

Martha peče S8
Od ponedjeljka do petka u 12:00
Premijera 1. listopada 2018.

Martha Stewart u osmoj sezoni emisije “Martha peče” istražuje suvremenu smočnicu prepunu sastojaka koje je zabavno isprobati, zdravije jesti i koje nikad nisu bile ovako dostupne. Pridružite joj se na predavanju kod stručnjaka koji uzgajaju i proizvode te sastojke. Zatim naučite kako ih najbolje iskoristiti u sjajnim receptima za torte, pite, kolačiće, kruhove i još mnogo toga.

 

 

 

 

 

 

 

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska