KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Lipnja 2018

Premijere na 24KITCHEN u lipnju

Najbolje svjetske dijete
Ponedjeljkom u 13 sati

Počinje 18. lipnja 2018.

„Najbolje svjetske dijete“ istražuju neke od najrazličitijih dijeta na svijetu. Jimmy Doherty (Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov, Jimmyjeva farma) i Kate Quilton (Food Unwrapped) putuju diljem svijeta, promatraju prehrambene navike zemalja, plemena i zajednica kako bi otkrili kako se prehrambene navike diljem planeta radikalno mijenjaju tijekom posljednjih 50 godina i kako je to utjecalo na naše zdravlje.

U epskom putovanju Jimmyja i Kate uzeli smo 50 svjetskih načina prehrane i uz pomoć vodećih prehrambenih stručnjaka rangirali ih od najgorih do najkvalitetnijih.

Na svojem putu oko svijeta Jimmy i Kate otkrivat će razlike u našim prehrambenim navikama i iznenađujuće sličnosti između zemalja udaljenih tisućama kilometara.

Njihovo putovanje dovest će do nekih šokantnih otkrića o najgorim viškovima do kojih može dovesti naš suvremen način prehrane, ali doći će i do nevjerojatnih otkrića o načinima prehrane koji mogu produljiti život. Kako bismo odgovorili na neka važna pitanja, Kate i Jimmy ukupno će posjetiti devet zemalja te ulaziti u domove i kuhinje obitelji diljem svijeta kako bismo vidjeli kako i što globalne zajednice doista jedu.

ULOGE: Jimmy Doherty, Kate Quilton


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska