KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

02 Veljače 2018

Premijere na FOX u veljači

 Živi mrtvaci, 8. sezona – B dio
Ponovno počinje 26. veljače, svakog ponedjeljka u 22 sata
Premijerne epizode za Balkan 

Prošle godine Rick Grimes i njegova skupina preživjelih suočavaju se sa svojim najsmrtonosnijim izazovom. U udobnosti Aleksandrije malo su se opustili, no uskoro će se podsjetiti koliko okrutan može biti svijet u kojem žive. Dovođenjem Negana i Spasitelja naša je skupina razbijena.

Osjećajući se nemoćnim pod Neganovom vlašću i zahtjevima, Rick je savjetovao grupi da prihvate njegovu vlast. No, budući da se Negana nije moglo urazumiti, Rick je počeo okupljati druge zajednice pod utjecajem Spasitelja. Uz potporu Hilltopa i Kraljevstva, napokon su dovoljno snažni da se suprotstave Spasiteljima.

Ove godine, Rick objavljuje „Sveopći rat“ Neganu i njegovim snagama. Spasitelji su veći, bolje opremljeni i nemilosrdni - ali Rick i udružene zajednice bore se u nadi za bolje sutra. Iscrtavaju se crte bojišnice i oni kreću u silovitu ofenzivu.

Do sada je u središtu pozornosti Ricka i skupine bio opstanak, ali to nije dovoljno. Kako bi mogli živjeti, moraju se izboriti za svoju slobodu. Samo tako će se moći ponovno izgraditi. Kao i kod svake bitke, gubitci su neminovni. Žrtve. No s Rickom na čelu snaga Aleksandrije, Maggie na čelu Hilltopa i King Ezekiela na čelu Kraljevstva – možda je napokon vrijeme da zbace s vlasti Negana i Spasitelje.

Uloge:

ANDREW LINCOLN kao Rick Grimes
JEFFREY DEAN MORGAN kao Negan
CHANDLER RIGGS kao Carl Grimes
NORMAN REEDUS kao Daryl Dixon
MELISSA MCBRIDE kao Carol Peletier
LAUREN COHAN kao Maggie Greene
DANAI GURIRA kao Michonne
ALANNA MASTERSON kao Tara Chambler
JOSH MCDERMITT kao dr. Eugene Porter
CHRISTIAN SERRATOS kao Rosita Espinosa
SETH GILLIAM kao velečasni Gabriel Stokes
ROSS MARQUAND kao Aaron
LENNIE JAMES kao Morgan Jones
AUSTIN AMELIO kao Dwight
TOM PAYNE kao Paul 'Jesus' Rovia
KATELYN NACON kao Enid
XANDER BERKELEY kao Gregory
STEVEN OGG kao Simon
POLLYANNA MCINTOSH kao Jadis
KHARY PAYTON kao King Ezekiel 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska