KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Srpnja 2018

Premijere FOX MOVIES u srpnju

Planet majmuna
U nedjelju, 1. srpnja u 22.00

Kratak sadržaj: 2029. g. astronaut Air Forcea prisilno sleti na tajanstven planet na kojem majmuni koji su evoluirali i koji govore dominiraju rasom primitivnih ljudi.

 

 

 

Tanka crvena linija
U nedjelju, 8. srpnja u 22.00

Kratak sadržaj: Prema romanu Jamesa Jonesa, TANKA CRVENA LINIJA priča je o skupini muškaraca u vojnoj oružanoj satniji pod nazivom „C“ kao Charlie koji se mijenjaju, pate i naposljetku dolaze do nužnih otkrića o samima sebi tijekom strašne bitke za Guadalcanal za vrijeme Drugog svjetskog rata. Radnja priče počinje nakon što su vojne jedinice poslane kao pojačanje iscrpljenim mornaričkim jedinicama, a prati njihovo putovanje, od iznenadnog dolaska bez otpora, do  krvavih i iscrpljujućih bitki koje su uslijedile i konačnog odlaska preživjelih.

 

Romeo i Julija
U subotu, 14. srpnja u 22.00

Kratak sadržaj: Shakespeareova najpoznatija drama uprizorena je u modernom predgrađu Verone, ali uz izvorni dijalog.

 

 

 

 

 

 

P.S. Volim te
U nedjelju, 15. srpnja u 22.00

Kratak sadržaj: Mlada udovica saznat će da joj je preminuli suprug ostavio 10 poruka koje joj trebaju pomoći ublažiti bol i pomoći joj započeti novi život.

 

 

 

 

 

 

Hrabro srce
U subotu, 21. srpnja u 22.00

Kratak sadržaj: Potkraj 13. stoljeća, William Wallace (Mel Gibson) vraća se u Škotsku nakon što je godinama izbivao iz domovine. Škotski je kralj umro bez nasljednika i engleski kralj, bešćutni poganin poznatiji kao Edward I. Dugonogi zauzeo je prijestolje. Wallace postaje vođa slabe, ali hrabre vojske koja je odlučila poraziti brojnije engleske snage. Wallaceova hrabrost i strast ujedinit će njegov narod u HRABROM SRCU. 


Wall Street
U nedjelju, 22. srpnja u 22.00

Kratak sadržaj: Wall Street nedvojbeno je najzavodljivija trećina kvadratne milje na svijetu. Nijedno drugo mjesto na svijetu tako ne utjelovljuje bogatstvo, moć i kontrolu. Brza zarada privukla je dva igrača na ovoj šahovskoj ploči. Jedan od njih iskusni je multimilijunaš i poduzetnik koji preuzima druge tvrtke, a drugi je početnik i mladi mešetar nepripremljen na moralne sukobe s kojima će se morati suočiti. Njihovo opasno prijateljstvo smješteno usred tržišta Bull Market 1985. i 1986. postat će predmet sprdnje mentora i ambicioznog početnika, profesora i učenika, oca i sina.

Alien protiv Predatora
U subotu, 28. srpnja u 22.00
  

Kratak sadržaj: Legendarna čudovišta iz dvaju najstrašnijih filmskih franšiza ikad snimljenih sukobit će se na Zemlji u filmu ALIEN PROTIV PREDATORA. 

 

 

 

 

 

Predatori
U nedjelju, 29. srpnja u 22.00  

Kratak sadržaj: Royce (Adrien Brody), plaćenik koji nevoljko vodi skupinu elitnih ratnika koji su shvatili da su zajedno dovedeni na strani planet... kao plijen. Osim osramoćena liječnika, svi su hladnokrvni ubojice, plaćenici, Yakuze, osuđenici, članovi odreda smrti... Oni su ljudski predatori koje sada sistemski progoni i eliminira nova vrsta Predatora izvanzemaljaca.

 

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska