KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

02 Veljače 2018

Premijere na FOX LIFE u veljači

Vesele raspuštenice. 1. i 2. sezona
12. veljače, od ponedjeljka do petka u 22.55

Premijera na kanalu

Bravova prva originalna igrana serija „Vesele raspuštenice“ prati Abby McCarthy (Lisa Edelstein, „Dr. House“), autoricu knjiga za samopomoć i gurua za sve vezano za obitelj, koja šokira svijet kad otkriva da je njezin naizgled savršen život zapravo bio laž. Nakon što je javno priznala da se rastala od supruga, Jakea (Paul Adelstein, „Privatna praksa“), karijera i život nekadašnje miljenice Amerike strmoglavo padaju u ponor. Kad započinje stvarati iznova svoj život, kao slobodna žena u 40-im godinama, Abby se za savjet obraća svojim nedavno razvedenim prijateljicama, a ne onima u braku. Krenuvši u čudesne avanture s prijateljicama Lylom (Janeane Garofalo, „Zagrizi život“) i Phoebe (Beau Garrett, „Zločinački umovi: Ponašanje sumnjivaca“), Abby se nađe na putu samospoznaje dok pokušava spasiti svoju karijeru, vratiti se u igru spojeva i otkriti svoj novi identitet kao slobodna žena.

 

Uloge:

Lisa Edelstein kao Abby McCarthy
Beau Garrett kao Phoebe
Necar Zadegan kao Delia
Paul Adelstein kao Jake

 

Dvije prijateljice i beba, 1. do 3. sezone
2. veljače, od ponedjeljak do petka u 19 sati
Premijera za Balkan

U seriji „Dvije prijateljice i beba“, najbolje prijateljice iz djetinjstva Maggie Caruso (Lennon Parham, „Parkovi i rekreacija“) i Emma Crawford (Jessica St. Clair, „Djeveruše“), proživjele su bezbroj avantura odrastajući u šarmantnom gradiću Pinebrooku u Connecticutu. Kada Maggie otkrije da njezin suprug Bruce (Brad Morris, „Tražeći ljubav za kraj svijeta“) ima online aferu, Emma odustaje od uspješne poslovne karijere u Kini kako bi živjela u rodnome gradu i pomogla Maggie odgajati dijete. Dok se pripremaju za rođenje Maggiena prvog djeteta i propast njezina braka, Emma je prisiljena suočiti se s prošlošću koju je naglo ostavila iza sebe prije trinaest godina: svojom prvom ljubavi i lokalnim policajcem, Markom (Keegan-Michael Key, „Key & Peele“), konzervativnom i tradicionalnom majkom (Jane Kaczmarek, „Malcolm u sredini“) i gradićem u kojem se nikad nije osjećala ugodno.

 

Uloge:

Lennon Parham kao Maggie Caruso
Jessica St. Clair kao Emma Crawford
Keegan-Michael Key kao Mark Rodriguez

 

Američki top-model, 21. sezona
9. veljače, od ponedjeljak do petka u 15.15 sati

Premijera za Balkan

21. sezona počinje i djevojke i mladići ulaze u natjecanje ne bi li kući odnijeli naslov Američkog top-modela. Trideset i jedan potencijalni natjecatelj kreće na modnu pistu kako bismo vidjeli tko može snimiti najbolji selfie.

Uloge:

Tyra Banks kao ona sama

 

 

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska