KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

02 Veljače 2018

Premijere na FOX CRIME u veljači

FOX CRIME
Bull, 2. sezona
21. veljače, srijedom u 22 sata
Premijera za Balkan

Briljantan, drzak i šarmantan, dr. Bull vrhunski je majstor manipulacije koji uz pomoć psihologije, intuicije i podataka visoke tehnologije želi doznati što motivira porotnike, odvjetnike, svjedoke i optužene. U tvrtki „Trial Analysis Corporation“ Bull je okupio zavidnu ekipu stručnjaka kako bi sudska izlaganja oblikovali do najsitnije pojedinosti. Među njima je i njegov inteligentni bivši šogor, Benny Colón, odvjetnik koji glumi branitelja u njihovim pripremnim lažnim suđenjima; Marissa Morgan, vrhunska stručnjakinja za neurolingvistiku iz Ministarstva domovinske sigurnosti; bivši detektiv njujorške policije Danny James, opaki, ali najpouzdaniji istražitelj u tvrtki; bahata hakerica, milenijalka Cable McCrory, odgovorna za prikupljanje cyber podataka i Chunk Palmer, modno osviješteni stilist i bivši igrač američkog nogometa, zadužen za izgled klijenata tijekom suđenja. U parnicama s visokim ulogom, Bullova kombinacija izvanrednog uvida u ljudsku prirodu, tri doktorata i vrhunski zaposlenici stvaraju pobjedničke strategije koje vagu pravde naginju u korist njihovih klijenata.

Uloge:

Michael Weatherly kao dr. Jason Bull
Freddy Rodriguez kao Benny Colón
Geneva Carr kao Marissa Morgan

 

96 sati, 1. sezona
1. veljače, četvrtak u 22 sata

Premijera na kanalu

Od izvršnog producenta Luca Bessona („96 sati“, „Peti element“) dolazi ovaj suvremeni napeti triler koji slijedi priču o porijeklu mlađeg, gladnijeg bivšeg pripadnika Zelenih beretki Bryana Millsa (Clive Standen, „Vikinzi“) dok se bavi osobnom tragedijom koja će uzdrmati njegov svijet. Dok pokušava prevladati traumu uslijed tog događaja i želi se osvetiti, Mills prihvaća karijeru ubojitog operativca CIA-e i taj posao u njemu budi vrlo osobit i vrlo opasan skup vještina. Za 30 godina taj je lik predodređen da postane Bryan Mills kojeg smo zavoljeli u filmovima serijala „96 sati“.

Uloge:

Clive Standen kao Bryan Mills
Jennifer Beals kao Christina Hart
Gaius Charles kao John

 

Inspektor Dupin, 1. sezona
2. veljače, petak u 22 sata

Premijera za Balkan

Bretanju neki doživljavaju kao kraj svijeta. Recimo, inspektor za ubojstva Georges Dupin koji je onamo premješten iz Pariza. Uz njegovu alergiju na ribu i strah od oceana, osjeća se kao riba na suhom. Na sreću, svojim će šarmom i toplinom uspjeti razvezati jezike i najšutljivijih Bretonaca – te zadobiti povjerenje svojih novih kolega, šaljivice, novakinje i pouzdane djevojke Friday. Dupin je iznenađen koliko su ubojstva u Bretanji maštovita. Pravi i lažni Gauguin vraćaju Dupina u 19. stoljeće… Novinarka će odgristi više ubojite tajne nego što može pojesti… Mirni će otok učiniti sve da ne postane „turistički raj“… Ekscentrična bivša glumica pronalazi truplo koje netragom nestaje… Mit o gradu potonulom u more navodno je povezan s ubojstvom mladoga para… Barem će veličanstveni stjenoviti krajolik Bretanje poslužiti kao osvježavajuće mjesto radnje za Dupinove avanture!

Uloge:

Pasquale Aleardi kao Georges Dupin
David Bennent kao Paul Daeron
Ludwig Blochberger kao Riwal

 

Navy CIS, 7. sezona
19. veljače, od ponedjeljka do četvrtka u 23.00 sata
Premijera na kanalu

Sedma sezona istražiteljske hit-serije započinje tako da se ekipa NCIS-a i dalje bavi gubitkom Zive (Cote de Pablo), a Tony (Michael Weatherly) i McGee (Sean Murray) od vođe ekipa Gibbsa (Mark Harmon) dobili su zadatak da joj nađu zamjenu. Među ostalim događajima ove sezone su: momačka večer koja završava tragedijom, liječnik kojeg je ubio operativac Sjeverne Koreje te cyber napad zbog kojeg će cijeli Washington ostati bez struje. Pauley Perrette (kao Abby Sciuto), David McCallum (kao Donald „Ducky“ Mallard) i Rocky Carroll (glumi direktora Leona Vancea) i ove sezone zaokružuju zvjezdanu ekipu.

Uloge:

Mark Harmon kao Leroy Jethro Gibbs
Michael Weatherly kao Anthony DiNozzo
Cote de Pablo kao Ziva David


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska