KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Veljače 2018

Premijere na 24Kitchen u veljači

Vidimo se u kuhinji
Petkom u 13 sati

Počinje 9. veljače 2018.

Hazer Amani poziva publiku u svoju kuhinju da im pomogne pripremiti se za svaku moguću prigodu u kojoj moraju kuhati za prijatelje i obitelj.

On je živopisan i energičan kuhar, a njegova kuhinja sadrži široku paletu jela iz cijeloga svijeta, uključujući fajitu i baklavu. Od jela poznatih osoba i raskošnih gozbi, do obroka primjerenih djeci, Hazer pokazuje da je kuhanje još zabavnije kad kuhate za najmilije. Hazer Amani kuhar je školovan na Cordon Bleu akademiji koji je proputovao cijeli svijet i danas spaja svoje umijeće s turskim i perzijskim utjecajima kao glavni kuhar u vodećem restoranu u Istanbulu.

Bilo da ste u kuhinji čarobnjak ili potpuni početnik, koristeći ove kombinacije opakih sastojaka i trikove za uštedu vremena, čak i oni najzaposleniji mogu pripremiti jelo koje će oduševiti svakoga.

 

Pite i pudinzi Paula Hollywooda
Svakim radnim danom u 13.55

Počinje 20. veljače 2018.

Omiljeni britanski slastičar Paul Hollywood poziva vas u svoju kuhinju da naučite peći jela sa samim majstorom. Ispunjena aromom vrućih pita i svježe pečenih slastica, s hladnjakom punim najbogatijih i najzrelijih britanskih sastojaka, ova serija prati Paula dok prenosi svoje vještine, savjete i trikove gledateljima kod kuće i gostima u kuhinji.

Paul je karijeru započeo u pekarnici svojeg oca i zna vrijednost učenja od stručnjaka. Tijekom ove serije, Paul nam pokazuje kako pripremiti svaku vrstu tijesta i otkriva sve uobičajene metode pripreme pudinga - od toga kako ispeći najbržu koru za pitu do toga kako pripremiti veoma lagani puding kuhan na pari.

Paul u svojoj kuhinji ugošćava niz specijalnih međunarodnih gostiju i kuhara, među kojima su Omar Allibhoy (Španjolska), Peggy Porchen (Njemačka), Tonia Buxton (Cipar) Rachel Allen (Irska), Andrew Wong (Kina), poznata slastičarnica Outsider Tart (Amerika), Levi Roots (Jamajka), Merle Moustafa (Turska) i Manju Mali (Indija).

Uz poznatog njemačkog slastičara Falka Burketta, Paul će ugostiti i kuhare ovjenčane Michelinovom zvijezdom, Glynna Purnella, Nigela Hawortha i Toma Kerridgea.

 

 

 

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska