KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

27 Prosinca 2018

Premijere na 24KITCHEN u siječnju

Dobar tek
Ponedjeljak-nedjelja @11:30 (nove epizode svakog četvrtka i petka)
Premijera 24. siječnja 2019.

Što se dogodi kada se dva profesionalca, koji imaju veliku strast i ljubav prema hrani,
susretnu u kuhinji i pripremaju svoje omiljene recepte? Fantastična mješavina okusa i aroma, hrskavo i lagano pripremljeno meso, zajednička iskustva, maslac, ugodni razgovori, mekano tijesto i iskrena ljubav prema hrani. Radi se o Lori Naydenovoj i Stoyanu Seymenskom, koji su odlučili podijeliti svoje omiljena jela koja pripremaju kod kuće za svoje obitelji ili za večeru za prijatelje – a sve to za gledatelje kanala 24KITCHEN.

 

Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov S6 – nove epizode
Ponedjeljak @13:00
Vraća se 07. siječnja 2019.

Prijatelji iz djetinjstva, Jamie Oliver i Jimmy Doherty, vraćaju se u svoj kafić u londonskom Southend Pieru i pripremaju fantastična jela koja će podijeliti sa svojim prijateljima i obitelji. Jamie će pripremiti lijepa jela od kojih zastaje dah, dok će nam Jimmy pokazati kako samostalno kreirati razne poslastice.

 

 

 

 

 

 

Rachel Allen: Obalna kuhinja
Srijeda @13:00
Premijera 09. siječnja 2019.

Omiljena kuharica Rachel Allen napušta svoju kuhinju i kuha među ljudima na raznim mjestima uzduž predivne i dramatične obale Irske.
Djelomično putopis, djelomično kuharska emisija, ovaj sjajni serijal prikazuje omiljenu
kuharicu Rachel kako odlazi iz svoje kuhinje i kuha među ljudima na raznim mjestima uzduž predivne i dramatične obale Irske. Putujući od Dungarvana do poluotoka Fanad, Rachel je u potrazi za lokalnim proizvodima, morskim plodovima i sastojcima, boreći se povremeno i protiv vjetra i kiše. Rachelova prirodna znatiželja i smisao za humor pretače se u pripremljena jela koja sprema na nevjerojatnim mjestima, u društvu nekih nezaboravnih likova. Putuje i sprema fantastična jela – i to u prirodi usred ničega ili u domovima lokalnog stanovništva na selu, pa čak i na tajnim plažama.

 

Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije
Petak @13:00
Premijera 25. siječnja 2019.

Tri velika ega i jedan mali kombi
Gordon, Gino i Fred spremaju svoj kamper i kreću na europsku avanturu, ali ovaj put priča je osobna jer nas svaka epizoda vodi u domovinu jednog od kuhara – gdje svaki mora pripremiti posebnu gozbu. Bit će tu dosta kvarova, i to ne samo na kamperu, jer će se protagonisti upustiti u ekstremne avanture u potrazi za najboljim sastojcima iz nekih od
najčudesnijih lokacija. Ova serija počinje u Italiji, gdje se Gordon i Fred udružuju kako bi pomogli Ginu u pripremi gozbe za vjenčanje na plaži. U Francuskoj ovaj trojac pomaže u
organizaciji prvog festivala kamenica. U škotskoj dionici ovog putovanja sudjelovat će u
brdskoj zabavi i igrama.
Ovo je hrana na turneji kakvu još niste vidjeli, ali je li moguće da je previše kuhara na
jednom mjestu?


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska