KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Ožujka 2018

Premijere na 24Kitchen u ožujku

Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov S6
Ponedjeljkom u 13 sati

Počinje 5. ožujka 2018.

U ovoj emisiji krcatoj vrhunskim kritikama, Jamie Oliver i Jimmy Doherty vratili su se u svoj kafić na kraju pristaništa u Southendu u Essexu u Ujedinjenom Kraljevstvu. Dok Jamie priprema svoje vrhunske vikend-recepte, Jimmy izlazi na teren i sprema veličanstvene gozbe od sastojaka iz divljine.

Još jedanput momcima će se pridružiti domaćin iz redova poznatih prijatelja, primjerice Simon Pegg i Mark Hamill koji će svratiti i naučiti kuhati jela koja su im se oduvijek sviđala. Momci će izlaziti i na teren i širiti riječ o uzbudljivim novim prehrambenim kampanjama, uključujući i ukusne školjke, “sretno mlijeko” i najukusniju samoodrživu ribu u našim morima.

 

Billovi ukusni vikendi
Svakim danom u 13.55

Počinje 20. ožujka 2018.

Ova serija prati omiljenog australskog chefa Billa Grangera koji se upušta u najneobičnije i najukusnije kulinarske vikende koje ste ikad vidjeli. Kuhat će i kušati izvrsne recepte, ali i osobno će zasukati rukave u potrazi za izvrsnom i svježom hranom.

Svaki tjedan pratit ćemo Billa u potrazi za neuobičajenim gastronomskim vikendom.  Billovi su recepti brzi i jednostavni, ali izvrsni u društvenim prigodama. Uvijek se temelje na svježim sastojcima s tržnice i uvijek sadrže neki Billov neočekivani dodatak. Kamo god pošao, Bill će skuhati nešto izvrsno s pomoću proizvoda koji  potječu iz lokalnih izvora, a zbog potrage za hranom ova će emisija biti neobična. Da bi došao do najkvalitetnijih proizvoda, Bill će morati zasukati rukave. Možda će morati iskapati krumpire, loviti srdelu ili zaroniti u potrazi za školjkama češljačama.

Gledat ćemo kako Bill i njegovi prijatelji uživaju u ukusnoj hrani i dobru društvu dok sunce polako zalazi, a gosti odlaze kući. Poslije svega Bill se vraća kući, spreman započeti radni tjedan nakon osvježenja tijekom njegova savršenog vikenda.

 

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska