KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Vijesti

07 Travnja 2017

PREMIJERA TV EVENTA „ZAKON BRAĆE“

Povodom premijere najiščekivanijeg TV eventa ove godine – serije „Zakon braće“, FOX Networks Group Hrvatska i Hep d.d. udružili su snage kako bi na što bolji način promovirali popularnu seriju. U skladu s globalnom marketinškom strategijom, koju FOX Networks Group provodi za svoje ključne naslove, i serija „Zakon braće“ bit će tržištu komunicirane kroz „kampanju 360“.

Hep d.d., koji je ponosni sponzor cijelog serijala, prepoznao je ogroman uspjeh i brand koji predstavlja ova serija te FOX-ove inovativne komunikacijske kanale, pa će se FOX-u pridružiti u promociji ovog dugoiščekivanog TV eventa. Hep d.d. je bio i sponzor ekskluzivnog „screeeninga koji je održan u kinu Europa samo 24 sata nakon američke premijere.

Novih 9 epizoda serije „Zakon braće“ započinje s prikazivanjem 6. travnja u 22:00 h na FOX kanalu, i tako svakog četvrtka. Osim glavnih glumaca Wentwortha Millera i Dominica Purcella koji će glumiti Michaela Scofielda i Lincolna Burrowsa, pojavit će se i ostali originalni likovi – Sara (Sarah Wayne Callies), T-Bag (Robert Knepper), C-Note (Rockmond Dunbar) i Sucre (Amaury Nolasco).


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska