KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Svibnja 2018

Premijera na FOX MOVIES u svibnju

Iron Man 5. svibnja u 22.00

Kratak sadržaj: Kad je imućni poduzetnik Tony Stark prisiljen napraviti oklopno odijelo nakon po život opasnog incidenta, naposljetku odlučuje upotrijebiti tehnologiju kao oruđe za borbu protiv zla.

 

 

 

 

 

Kapetan Amerika: Ratnik zime 6. svibnja u 22.00

Kratak sadržaj: Steve Rogers trudi se prihvatiti svoju ulogu u modernom svijetu i udružuje se s Natashom Romanoff, odnosno Crnom Udovicom, kako bi se borio protiv moćnog, ali tajanstvenog neprijatelja u suvremenom Washingtonu.

 

 

 

 

 

Iron Man 3 12. svibnja u 22.00

Kratak sadržaj: Marvelov „Iron Man 3“ smjestio je odvažna, ali genijalna poduzetnika Tonyja Starka, odnosno Iron Mana, u sukob s neprijateljem koji ne poznaje granice. Nakon što je Starkov privatni svijet uništen od ruke njegova neprijatelja, on se upušta u mučnu potragu za odgovornima. Ovo će putovanje na svakom koraku testirati njegove sposobnosti. Nakon što je stjeran u kut, Stark će morati preživjeti s pomoću svojih uređaja, oslanjajući se isključivo na svoju domišljatost i instinkte kako bi zaštitio bliske osobe. Dok se pokušava vratiti na staro, Stark otkriva odgovor na pitanje koje ga je potajice progonilo: čini li odijelo čovjeka ili čovjek čini odijelo?

 

Thor: Svijet tame 13. svibnja u 22.00

Kratak sadržaj: U Marvelovu filmu „Thor: Svijet tame“ na velikom platnu nastavljaju se pustolovine Thora, moćnog osvetnika, dok pokušava spasiti Zemlju i svih devet kraljevstava od tajanstvenog neprijatelja koji želi pokoriti cijeli svemir. Nakon Marvelovih filmova „Thor“ i „Osvetnici“, Thor pokušava uspostaviti red uzduž kozmosa, ali drevna bitka koju vodi osvetoljubivi Malekith opet bi mogla zaviti svemir u crno. Suočen s neprijateljem kojeg ne podnose čak ni Odin i Asgard, Thor se mora upustiti u najopasniju i osobnu pustolovinu dosad koja će ga ujediniti s Jane Foster i prisiliti ga da žrtvuje sve što ima kako bi nas sve spasio.

 

 

Gospodarica zla 19. svibnja u 22.0

Kratak sadržaj: Priča o Trnoružici ispričana je iz perspektive podle Gospodarice Zla i bavi se zbivanjima koja su otvrdnula njezino srce i natjerala je da baci kletvu na mladu kraljevnu Auroru.

 

 

 

 

 

 

Šakal 21. svibnja u 22.00

Kratak sadržaj: Nakon što smrtonosni, nepoznati međunarodni ubojica pobjegne FBI-u unatoč silnim naporima agenata, moraju se vratiti jedinom čovjeku koji ga je ikad vidio, IRA-inu teroristu koji se nalazi u zatvoru.

 

 

 

 

 

 

Gangsteri 25. svibnja u 22.00

Kratak sadržaj: Vladin agent Melvin Purvis (Christian Bale) pokušava zaustaviti Johna Dillingera (Johnnyja Deppa) i njegovu bandu. Drama iz 1930. g. opisuje vrijeme bezakonja u američkoj povijesti tijekom kojeg su gangsteri, među kojima je najpoznatiji bio Dillinger, dosegnuli status slavnih ličnosti s naslovnica. Napori tijekom hvatanja traženih zločinaca rezultirali su osnivanjem agencije danas poznate kao FBI.

 

 

 

 

Kockar 27. svibnja u 22.00  

Kratak sadržaj: Sveučilišni profesor i ovisnik o kockanju koji ne može prestati, a ni pobijediti, uvalio se preko glave u probleme s mafijom.

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska