KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

31 Listopada 2018

Premijerе na FOX MOVIES u studenom

Specijalci
Subota, 3. studenoga u 22:00

Sadržaj: Nadahnuto hit serijom iz 70-ih godina, u filmu „Specijalci“ glume Colin Farrell kao Jim Street, bivši član S.W.A.T. ekipe degradiran nakon kontroverzne odluke koju je donio tijekom jedne pljačke/držanja talaca. Nudi mu se prilika da se otkupi kada mu je dodijeljen zapovjednik ekipe Dan “Hondo” Harrelson (Samuel L. Jackson) kako bi regrutirao i trenirao pet vrhunskih policajaca za novu jedinicu Posebno oružje i taktike (S.W.A.T.). Drugi članovi ekipe su Deacon “Deke” Kaye (James Todd Smith kao LL Cool J), Chris Sanchez (Michelle Rodriguez) i Michael Boxer (Brian Van Holt). Nakon tjedana napornog fizičkog treninga, nova S.W.A.T. ekipa kreće u akciju kada zloglasni narkobos (Olivier Martinez) ponudi 100 milijuna američkih dolara onome tko će ga osloboditi iz policijskog pritvora.

S.W.A.T.: SPECIJALNA OPERACIJA
Nedjelja, 4. studenoga u 22:00

Sadržaj: Prebačen u Detroit kako bi trenirao lokalnu S.W.A.T. ekipu, poručnik policije u Los Angelesu, Paul Cutler, postaje meta samoubilačkog genijalca kojeg štite vladini službenici.

Primorani deset tjedana živjeti na ledenim temperaturama, preživjeli su nepredočivo izdržali tako što su učinili nezamislivo. Zatim su Nando i Roberto hrabro napustili kamp te se uputili preko Anda, da bi se u civilizaciju napokon spustili 23. prosinca 1972.

 

 

SPIDER-MAN
Četvrtak, 8. studenoga u 22:00

Sadržaj: Prosječni tinejdžer Peter Parker pretvara se u izvanrednog superjunaka nakon što ga slučajno ugrizao radioaktivni pauk. Njegov voljeni ujak je brutalno ubijen tijekom jedne pljačke, a mladi Peter koristi svoje moći kako bi osvetio ujakovu smrt. Smatrajući se „Spider-Manom“ pokušava osloboditi ulice od kriminala, što će ga dovesti u sukob sa zloglasnim superzlikovcem „Green Goblinom.“

 

 

 

 

SPIDER-MAN 2
Petak, 9. studenoga u 22:00

Sinopsis: John Cusack (“Prevaranti”, “Reci bilo što”) zvijezda je urnebesne istinite priče o Joeyju Coyleu, nezaposlenom lučkom radniku koji je našao milijun dolara te ih odlučio zadržati. Joey je pomislio da su mu brige prošlost kad mu je 1,2 milijuna dolara iz blindiranog kamiona palo u krilo,  ali policijski obruč se steže, a prijatelji se u potrazi za nagradom protiv njega okreću jedan po jedan i otkrit će da su mu nevolje tek počele.

 

SPIDER-MAN 3
Subota, 10. studenoga u 22:00

Sadržaj: Spider-Man 3 u produkciji Columbia Picturesa ujedinjuje uloge i redatelje prva dva hit filma u mrežu tajni, osvete, ljubavi i oprosta, što će gledateljima diljem svijeta biti predstavljeno 4. svibnja 2007. godine.

U filmu Spider-Man 3, koji se temelji na legendarnom serijalu Marvelovih stripova, Peter Parker napokon uspijeva postići ravnotežu između predanosti prema M.J. i njegovim dužnostima kao superjunaka. Ali na obzoru se sprema oluja. Kada mu se odijelo iznenada promijeni i pretvori u crno i poveća svoje moći, Peter se također preobražava, što se pokazuje tako što prikazuje tamnu, osvetničku stranu svoje osobnosti koju pokušava kontrolirati. Pod utjecajem odijela Peter postaje prekomjerno samopouzdan i počinje zanemarivati ljude kojima je najviše stalo do njega. Prisiljen birati između zavodničke sile novog odijela i suosjećajnog junaka koji je nekada bio, Peter mora prevladati svoje osobne demona, s obzirom na to da su dva najzloglasnija zlikovca, Sandman i Venom, prikupili nevjerojatnu snagu kojom se žele osvetiti Peteru i svima koje voli.

ČUDESNI SPIDER-MAN
Nedjelja, 11. studenoga u 22:00

Sadržaj: Čudesni Spider-Man je priča o Peteru Parkeru, srednjoškolcu autsajderu kojeg su roditelji još kao dječaka napustili, da bi ga njegov ujak Ben i ujna May odgojili. Poput većine tinejdžera Peter pokušava saznati tko je i kako je postao osoba koja je danas. Peter se zaljubljuje u svoju simpatiju iz srednje škole, Gwen Stacy, i zajedno se bore s ljubavlju, predanošću i tajnama. Kad Peter otkriva misterioznu aktovku koja je pripadala njegovom ocu, kreće u traženje odgovora zašto su mu roditelji nestali – put ga dovodi izravno do korporacije Oscorp i laboratorija dr. Curta Connorsa, bivšeg partnera njegovog oca. Kao Spider-Man mora se suočiti s Connorovim alter-egom Lizardom. Peter će morati donijeti odluke koje će mu promijeniti život i morat će koristiti svoje moći kako bi oblikovao svoju budućnost i postao superjunak.

LOVAC NA GLAVE
Subota, 17. studenoga u 20:00

Sadržaj: Milo Boyd (Gerard Butler), lovac na glave bez sreće, dobiva posao iz snova kada mu je dodijeljen zadatak da potraži svoju bivšu suprugu koja se nije pojavila na sudu, novinarku Nicole Hurly (Jennifer Aniston). Misli da će to biti laka lova, ali Nicole mu stalno izmiče jer je i sama u potrazi za pričom o zataškavanju ubojstva. Milo shvaća da nikad ništa nije jednostvano kada su on i Nicole uključeni. Bivši supružnici nikako da se uhvate, sve dok se sami ne nađu u situaciji da moraju bježati. Mislili su da je njihovo obećanje da će se voljeti, uvažavati i slušati bilo teško – ali ostati živ bit će puno teže. Redatelj je Andy Tennant (Hitch – doktor za ljubav, Šminkerica sa sela).

 

LEGENDA O ZORROU
Subota, 17. studenoga u 22:00

Sadržaj: Antonio Banderas i Catherine Zeta-Jones ponovno surađuju s redateljem Martinom Campbellom u ovoj akcijskoj avanturi koja se odvija u Kaliforniji u vrijeme kritičkog razdoblja prije samostalnosti države. Nekoliko godina nakon prethodne avanture, Alejandro (Banderas) i Elena (Zeta-Jones) se žene i imaju 10-godišnjeg sina Joaquina (Adrian Alonso). Iako Alejandro nastavlja biti maskirani Zorro koji štiti siromašne i potlačene, rastrgan je između svojih dužnosti i želje za normalnim životom. Sada se mora ponovno suočiti s tim konfliktom kada utjecajni veleposjednici potkopavaju planove da Kalifornija postane 31. država. U svom junačkom pokušaju da raskrinka njihove planove, Zorro će se naći u krizi koja će ugroziti njegov život i sigurnost njegove obitelji.

 

ZLOČESTA UĆITALJICA
Nedjelja, 18. studenoga  u 22:00

Sadržaj: Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) je nepristojna, nemilosrdna i neprikladna učiteljica. Pije, drogira se i ne može dočekati da se bogato uda, kako bi pobjegla od ovog užasnog svakodnevnog posla. Nakon što je napusti njezin zaručnik, ona pronalazi bogatu, zgodnu zamjenu (Justin Timberlake), dok istovremeno mora odbijati školskog učitelja tjelesnog (Jason Segel).  Njezin divlji i nepristojni život nudi učenicima, kolegama, pa čak i njoj samoj obrazovanje, koje ne bi mogli dobiti nigdje drugdje!

 

 

 

 

TATIN SIN
Subota, 24. studenoga u 20:00

Sadržaj: Suočen s ogromnim dugom zbog neplaćenih poreza, hedonistički plejboj koji puno psuje pojavljuje se na vratima svog uglađenog sina samo nekoliko dana prije njegovog vjenčanja.

 

 

 

 

MEĐUNARODNA PRIJEVARA
Subota, 24. studenoga u 22:00

Sadržaj: AgentInterpola Louis Salinger (Clive Owen) i pomoćnica okružnog tužitelja na Manhattanu Eleanor Whitman (Naomi Watts) odlučni su dovesti jednu od najutjecajnijih banaka na svijetu pred sud. Salinger i Whitman prate novac od Berlina preko Milana i New Yorka do Istanbula i otkrivaju bezbroj ilegalnih aktivnosti. U jednom trenutku se nađu u potjeri koja će ih voditi po cijelom svijetu, a njihova tvrdoglavost dovest će ih u životnu opasnost, s obzirom da mete njihove potrage ne biraju sredstva, pa ni ubojstvo, kako bi nastavili financirati teror i rat.

 
HANCOCK
Nedjelja, 25. studenoga u 22:00

Sadržaj: Dobronamjeran, ali tvrd, živahan, sarkastičan i pogrešno shvaćen, Hancock (Will Smith) nije vaš svakodnevni superjunak. Njegova junačka djela, iako spašavaju živote, ostavljaju za sobom nevjerojatnu štetu. Zbog toga nije više miljenik javnosti i stvari ne izgledaju dobro za Hancocka – sve dok ne spasi život jednog PR managera (Jason Bateman).

 

 

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska