KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

30 Rujna 2018

Premijerе na FOX MOVIES u listopadu

SIRENA ZA UZBUNU
Nedjelja, 7. listopada u 22:00

Sinopsis: “Sirena za uzbunu” je uzbudljiv i snažan film koji slavi obične ljude koji svakog dana riskiraju sve što imaju. Film prati baltimorskog vatrogasca Jacka Morrisona (JOAQUIN PHOENIX) dok od neiskusnog početnika postaje prekaljeni veteran. Dok se muči s opasnim i zahtjevnim poslom zbog kojega često zakida ženu i djecu, oslanja se na podršku mentora i šefa Mikea Kennedyja (JOHN TRAVOLTA) i svoje druge obitelji – takva je bratska povezanost vatrogasaca u postaji.  No kad se Jack nađe zarobljen u najgorem ognju u karijeri,  u fokus mu dolaze život i stvari koje su mu najvažnije, obitelj, dostojanstvo i hrabrost. Dok kolege iz postaje čine sve kako bi ga spasili, život mu visi o niti.

 

ŽIVI
Subota, 13. listopada u 22:00

Sinopsis: U petak, 13. listopada 1972., u popodnevnim satima, počela je jedna od najkontroverznijih i najinspirativnijih priča o preživljavanju 20. stoljeća. Tada se na Andama srušio zrakoplov koji je studentski ragbijaški tim iz Montevidea u Urugvaju prevozio na utakmicu u Čileu.

Odmah je poginulo nekoliko putnika i većina posade, ali ostali su preživjeli pretrpjevši otvorene rane i lomove kostiju. Spas su sa suigračima čekali Nando Parrado (ETHAN HAWKE), Antonio Balbi (VINCENT SPANO) i Roberto Canessa (JOSH HAMILTON), ali pomoć nije došla. Preživjeli su osmog dana mučenja putem tranzistora čuli kako je službena potraga obustavljena. Uskoro im je ponestalo hrane i pića.

Primorani deset tjedana živjeti na ledenim temperaturama, preživjeli su nepredočivo izdržali tako što su učinili nezamislivo. Zatim su Nando i Roberto hrabro napustili kamp te se uputili preko Anda, da bi se u civilizaciju napokon spustili 23. prosinca 1972.

 

SJAJ ORUŽJA
Petak, 26. listopada u 22:00

Sinopsis: Charlie (LIAM NEESON), legendarni tajni agent DEA-e, iznenada je izgubio čelične živce. Iako se ni ne sjeća u koliko je narkooperacija sudjelovao, instinkt za opasnost, hladnokrvnost i hrabrost – naročito hrabrost – napokon su ga iznevjerili. Do srži ga je prodrmao posttraumatski stress zbog dobro planirane operacije koja je pošla po krivu te sada moli da se povuče iz posla. Međutim, Charlie je preduboko u poslu i prvo mora ispuniti zadnju, složenu i skrivenu obavezu.

 

Na rubu mentalnog sloma izazvanog karijerom te u potpunom strahu od raspucanog šefa mafije Fulvija (OLIVER PLATT), Charlie traži psihijatrijsku pomoć te se na koncu oslanja na potporu nestabilne terapijske skupine i sestre Judy (SANDRA BULLOCK) samo kako bi izgurao na poslu.

 

LOVA DO KROVA
Nedjelja, 21. listopada u 22:00

Sinopsis: John Cusack (“Prevaranti”, “Reci bilo što”) zvijezda je urnebesne istinite priče o Joeyju Coyleu, nezaposlenom lučkom radniku koji je našao milijun dolara te ih odlučio zadržati. Joey je pomislio da su mu brige prošlost kad mu je 1,2 milijuna dolara iz blindiranog kamiona palo u krilo,  ali policijski obruč se steže, a prijatelji se u potrazi za nagradom protiv njega okreću jedan po jedan i otkrit će da su mu nevolje tek počele.

 

IZMEĐU ŽIVOTA I SMRTI
Subota, 27. listopada u 22:00

Sinopsis: Sirene vrište,a svjetla bljeskaju. Njujorška kola hitne pomoći jure kroz noć. Vozači su bolničari u noćnoj smjeni, muškarci koji se svakodnevno nalaze licem u lice s mrtvima. Iscrpljeni zbog pretjeranih noći provedenih na poslu, slomljeni su gotovo koliko i trupla koja prevoze ulicama. Izdržavaju zahvaljujući oporom smislu za humor i zajedljivom pogledu na svijet čije je nadrealno središte naizgled u Manhattanu. 

VERONICA GUERIN
Nedjelja, 28. listopada u 22:00

Sinopsis: Dublin je sredinom 1990-ih bio prava ratna zona u kojoj se za kontrolu borilo nekoliko velikih dilera droge. Najžešći protivnik im nije bila policija, nego hrabra novinarka Veronica Guerin (CATE BLANCHETT) koja je ritam zločina pokrivala neusporedivom ustrajnošću. Dok je istraživala i prokazivala dilere te obitelj i dom usklađivala s odgovornošću prema čitateljima i zemlji, stanovnicima Irske postala je narodna junakinja. Svaki pokušaj njezinog ubojstva samo je hranio legendu. Njezino okrutno ubojstvo 1996. Irsku je primoralo na dramatičnu promjenu zakona i dovelo do uhićenja glavnih kriminalaca u državi. Utemeljen na istinitoj priči, ovaj snažan, emotivan film producenta Jerryja Bruckheimera, producenta “Pearl Harbora” i “Pada crnog jastreba,” te redatelja Joela Schumachera (“Odjednom agent,” “Vrijeme ubijanja,” “Dan ludila,” “Zemlja tigrova”), pruža jedinstveni uvid u fascinantni i složeni aspekt irskog sukoba i dirljiv portret novinarke koja je u potrazi za istinom riskirala život.

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska