KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Kolovoza 2018

Premijera na FOX MOVIES u kolovozu

Posljednji Airbender
4. kolovoza u 22.00

Kratak sadržaj: Film prati pustolovine Aanga, mladog nasljednika dugačke loze avatara koji moraju ovladati svima četirima elementima i zaustaviti Vatreni narod koji želi porobiti Vodena plemena i Zemljano kraljevstvo.

 

 

 

 

 

Ti mi lažeš najbolje
7. kolovoza u 22.00

Kratak sadržaj: U ovom komičnom trileru domišljatog ritma autora i redatelja Tonyja Gilroya u glavnim se ulogama nalaze Oscarom nagrađena Julia Roberts i za nagradu Oscar nominirani Clive Owen. Njih su dvoje dugogodišnji ljubavnici i korporativni špijuni koji se udruže s ciljem organiziranja složene muljaže kojom žele opljačkati suparničke kompanije. Međutim, u korporativnoj igri u kojoj se nikomu ne može vjerovati, kako mogu sanjati o međusobnom povjerenju? 

 

 

Agent pod stresom
12. kolovoza u 22.00

Kratak sadržaj: Charlie (LIAM NEESON), legendarni DEA-in tajni agent iznenada je izgubio svoje čelične živce. Premda je sudjelovao u više narkouhićenja nego što pamti, njegov instinkt za opasnost, smirenost i čelična petlja napokon su ga napustili. Poslijetraumatski stres nakon posljednje dobro isplanirane operacije koja se izjalovila potresao ga je do srži i sad vapi za odlaskom u mirovinu i napuštanjem svojih tajnih poslova. Međutim, Charlie se uvalio preko glave i za kraj mora odraditi još jednu složenu tajnu operaciju.

 

 

Hellboy
17. kolovoza u 22.00

Kratak sadržaj: Ova nadnaravna akcijska pustolovina temelji se na hvaljenoj seriji stripova Mikea Mignole Dark Horse Comics. Hellboya (Ron Perlman) je na Zemlju doveo zli genij Rasputin (Karel Roden) da pomogne nacistima u njihovu smrtnom pohodu, a spasio ga je profesor Broom (John Hurt), osnivač tajne agencije B.P.R.D. (Biro za paranormalna istraživanja i obranu) koji ga je odgojio i razvio njegove neobične paranormalne vještine. Unatoč njegovu mračnom podrijetlu, Hellboy postaje neočekivan prvak na strani dobra u borbi protiv zlih sila koje prijete našemu svijetu uz bok telepatu “mer-manu” (Doug Jones) i “pirokinetičarki” (Selma Blair). Skriveni od očiju društva, njihov je zadatak štititi i oni su ključna linija obrane protiv Rasputina koji želi vratiti Hellboya na mračnu stranu te s pomoću njegovih moći pokrenuti Armagedon.

 

Začin ljubavi
25. kolovoza u 22.00  

Kratak sadržaj: Isabella (Cruz) i Toninho (Benício) žive sretnim životom u lučkom gradu u Bahiji na sjeveroistočnoj obali Brazila. Isabella je ludo zaljubljena u Toninha, a njegovu strast pobuđuje obrocima koje je naučila kuhati s pomoću starosjedilačkih začina, prirodnog bilja, lokalnih sastojaka i vlastite čarolije koja ih pretvara u neobične podražaje osjetila. Nakon što ga uhvati s drugom ženom, Isabella je neutješna. Ishitreno spakira sve svoje stvari i ukrca se u avion prema SAD-u gdje će živjeti s prijateljicom Monicom. Budući da želi vratiti svoju izgubljenu strast, Isabella traži pomoć svoje zaštitnice, božice Yamage, i prijateljice Monice. Međutim, ubrzo saznaje da će put do sreće morati pronaći sama.

Gospodar i ratnik: Daleka strana svijeta
26. kolovoza u 22.00

Kratak sadržaj: Kada putnički svemirski brod padne na nenaseljeni planet, šačica preživjelih nađe se zarobljena na neplodnoj, pustoj zemlji s trima žarkim suncima i odbjeglim zatvorenikom Riddickom (Vin Diesel). U potrazi za zaklonom i vodom, preživjeli se drže zajedno, no uskoro otkrivaju da nakon što padne noć planetom vladaju čopori golemih čudovišta mesoždera koje može otjerati jedino svjetlo. Ako žele živi pobjeći s tog planeta, Riddick i putnici moraju početi vjerovati jedni drugima. Napet, maštovit i vizualno dojmljiv film redatelja Davida Twohyja donio je novo viđenje znanstvenofantastičnog žanra i u zvjezdanu glumačku orbitu lansirao današnju superzvijezdu Vina Diesela.

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska