KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

31 Listopada 2018

Premijere na FOX LIFE u studenom

Mlađa S05
15. studenoga, četvrtkom u 22:00

Premijere za Balkan

Liza se vraća u Empirical u nadi da nastavi život kao do sada, ali Charles najavljuje novi projekt koji otkriva nekoliko uznemirujućih stvari.

Uloge:

Sutton Foster kao Liza Miller
Hilary Duff kao Kelsey Peters
Miriam Shor kao Diana Trout
Debi Mazar kao Maggie
Nico Tortorella kao Josh
Peter Hermann kao Charles Brooks

 

Drugi pokušaj S01
5. studenoga, ponedjeljkom u 22:00

Premijere za Balkan

Od Terrija Edda Millera i Andrewa W. Marlowea, tvoraca i izvršnih producenata popularne serije na kanalu ABC „Castle“ dolazi ova optimistična detektivska serija koja prati Sam Swift (Rachel Bilson), bivšu zvijezdu policijske hit serije koja doživljava epski slom na malom ekranu i završava na rehabilitaciji. U očajničkom pokušaju da vrati staru slavu, uspijeva se ubaciti i pratiti privatnog detektiva Eddieja Valetika (Eddie Cibrian) kao istraživačica za potencijalnu povratničku ulogu. Iako Eddie ne voli biti dadilja, duhovita Sam koristi vještine koje je naučila kada je glumila policajku i dokazuje se kao iznenađujuće korisna partnerica.

Uloge:

Rachel Bilson kao Sam Swift
Eddie Cibrian kao Eddie Valetik
Xavier de Guzman kao Roberto 'Berto' Vasquez

 

Riverdale S02
7. studenoga, ponedjeljak-četvrtak u 21:00

Premijera za Balkan

Prva sezona serije RIVERDALEA prikazala je naše likove kako se oporavljaju od tragične smrti srednjoškolca Jasona Blossoma. Mnogima se njihov dom činio savršenim, sigurnim i nevinim, ali istraga o Jasonovom ubojstvu otkriva nepoznatu stranu njihovog rodnog kraja i tajne, misterije i skandale. Ako ubojstvo Jasona Blossoma otkriva tamnu stranu Riverdalea, ulazak u drugu sezonu i ubojstvo Freda Andrewsa prikazuje mračnu stranu ovog gradića.

Uloge:

K.J. Apa kao Archie Andrews
Lili Reinhart kao Betty Cooper
Camila Mendes kao Veronica Lodge
Cole Sprouse kao Jughead Jones
Madelaine Petsch kao Cheryl Blossom
Mädchen Amick kao Alice Cooper
Marisol Nichols kao Hermione Lodge

 

Cure bez love S04
21. studenoga, ponedjeljak-petak u 22:55

Premijera na kanalu

Puno mladih djevojaka seli u New York City kako bi „uspjele“. Max i Caroline samo pokušavaju zaraditi dovoljno za stanarinu. Dobitnik Emmyja® i Golden Globea Michael Patrick King (Seks i grad) predstavlja CURE BEZ LOVE, jednu od najboljih televizijskih komedija. Serijal se nastavlja u četvrtoj sezoni i prikazuje sarkastičnu Max Black (Kat Dennings) i profinjenu i pametnu Caroline Channing (Beth Behrs) – nove najbolje prijateljice koje su se srele dok su posluživale u istom kafiću u Brooklynu – kako pokušavaju pokrenuti posao s kolačićima. Okruženi šarolikom „obitelji“ u kafiću, uz to i živahnom susjedom Sophie (Jennifer Coolidge), „pamet“ plus „srce“ mogla bi biti dobitna kombinacija za uspjeh ove dvije cure bez love. Garrett Morris, Jonathan Kite i Matthew Moy također glume u ovoj klasičnoj komediji koja je suvremena i mlada, dokazujući da život može biti i zabavan, čak iako nemaš love.

Uloge:

Kat Dennings kao Max Black
Beth Behrs kao Caroline Channing
Garrett Morris kao Earl
Jonathan Kite kao Oleg
Matthew Moy kao Han Lee

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska