KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

31 Listopada 2018

Premijerе na 24KITCHEN u studenom

Hrana i piće
Četvrtkom u 13:00

Premijera 1. studenoga 2018.

Mjesto za razgovor o hrani i piću

Topla i zabavna emisija koju vodi popularni glavni kuhar s Michelinovom zvijezdom Michel Roux Jr., čija strast za hranom i pićem otkriva ključna pitanja potrošača i trendova kroz zanimljive recepte, prekrasne proizvode i kuhinjske tajne. Legendarnom chefu se pridružuje nagrađena stručnjakinja za pića Kate Goodman, koja će s nama podijeliti svoje mišljenje o vinima, žestokim pićima i pivu, kao i nove načine pripreme bezalkoholnih pića. Tijekom serijala, Michelu se pridružuju velika imena iz prehrambene industrije, koji – uz živahne razgovore i zdravu konkurenciju – otkrivaju zanimljive činjenice i slasne ideje, a raspravljaju i o aktualnim pitanjima vezanim uz hranu i piće. Razgovarat će se o svemu, o hrani za dušu do brze hrane, od pečenja kolača do ideja za zabave. Ovaj zabavni i edukativni serijal donosi vam sve što trebate znati o tome što danas jedemo.

 

 

David Skoko: Stari gušti, nova kužina
Petkom u 13:00

Premijera 16. studenoga 2018.

David Skoko dolazi iz Hrvatske. Njegov otac potaknuo je njegovu strast za ribolovom, a njegova majka odgovorna je za njegovu strast za hranom.

Chef Skoko ima blisku vezu sa svojim istarskim korijenima. Ostao je odan lokalnim okusima – to je kombinacija hrvatske tradicionalne kuhinje i utjecaja susjedne Italije. Njegova jela temelje se na obiteljskim receptima sa svježom ribom i svježim mesom koje interpretira na zanimljiv i inovativan način.

Kroz 20 epizoda „David Skoko: Stari gušti, nova kužina“, gledatelji će uživati u laganim mediteranskim receptima i otkriti fascinantne proizvode koji se tradicionalno mogu pronaći u sunčanoj Istri.  

Davidova kuhinja je toliko privlačna da će gledatelji slijediti njegovo pravilo „neka bude jednostavno“ bez trenutka oklijevanja. 

 

Pecite s Hiddeom de Brabanderom S03
Utorkom u 13:00

Premijera 20. studenoga 2018.

Hidde de Brabander, poznati i inovativni chef s posebnom strašću za slastičarstvom pokazat će nam kako napraviti slasne deserte. Koristi sve, od čokolade i karamela do krema od maslaca i raznih vrsta tijesta, a na kraju izaziva gledatelje da naprave svoju vlastitu slasticu. Njegov entuzijazam je toliko zarazan i njegovi savjeti jamče ispravnu pripremu, čak i kod kompleksnih jela koje možete napraviti kod kuće.

 

 

Pekarski odmor kosmatih bajkera
Četvrtkom u 13:00

Premijera 22. studenoga 2018.

Dvojac koji obožava hranu kreće na legendarnu gastronomsku turneju Europom, gdje će se susresti sa svime, od autentičnih bageta do Schwarzwald torte, i usput učiti od najboljih.

U ovakvim vremenima štednje, što je utješnije od pečenja kolača kod kuće? I postoji li bolji način širenja obzora nego praćenje ovog spektakularnog putovanja Europom sa Siom i Daveom? Ova serija prati ovaj dlakavi dvojac na 3000 km dugom putu od Skandinavije do Španjolske – pri tome posjećuju Norvešku, Nizozemsku, Belgiju i Luksemburg, Njemačku, Slovačku, Mađarsku i Rumunjsku, kao i Austriju, Italiju i Francusku – u potrazi za mjestima gdje se na kontinentu najbolje peče, od jednostavnih seljačkih kruhova do kompleksnih slastica napravljenih od najboljih slastičara. Na putu susreću puno likova, od amaterskih kuhara do profesionalnih pekara, koji s njima dijele intimne obiteljske kulinarske tajne koje se prenose već generacijama.

 

Nigellissima
Srijedom u 13:00

Premijera 28. studenoga 2018.

Stavite duh i okus Italije na svoj stol uz pomoć domaćice Nigelle Lawson koja će nam pokazati kako je jednostavno kreirati svježu gozbu od svakodnevnih sastojaka.

Bit talijanske hrane, kao što je i Nigellin stil kuhanja, je jednostavnost i neformalnost. U njezinom novom serijalu, „Nigellissima“, pokazuje kako je jednostavno odnijeti duh Italije u kuhinju i na tanjur pomoću sastojaka koje možete pronaći u svakom supermarketu. Strasno vezana uz Italiju i talijansku kuhinju –živjela je i radila u Firenci prije nego što je počela predavati talijanski jezik na sveučilištu Oxford – Nigellina slasna jela imaju svoje korijene u tradiciji, ali vode nas i na potpuno novi teren; lagana su na dodir i prepuna okusa. Iako je Nigellissima vjerna duhu talijanske kuhinje, recepti su uvijek brzi i jednostavni, osmišljeni tako da podignu svakodnevnu prehranu na razinu gozbe i to u one dane kada se večera treba pojaviti brzo na stolu. Posebna božićna emisija donosi nam istinske talijanske recepte za blagdanski stol, sa svježim aromama i raskošnim namazima, kao što nam to samo Nigella može pripremiti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska