KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

31 Listopada 2018

Premijere na FOX u studenom

Škorpion S01
Od 7. studenoga, ponedjeljak-petak u 23:00

Premijera na kanalu

ŠKORPION je visoko-oktanska drama o ekscentričnom genijalcu Walteru O’Brienu i njegovom timu vrhunskih šmokljana koji su posljednja crta obrane protiv kompleksnih, visoko-tehnoloških prijetnji suvremenog doba. Kao think tank Domovinske sigurnosti, O’Brienova ekipa Škorpion uključuje Tobyja Curtisa, biheviorističkog stručnjaka koji može pročitati svakoga; njegovu suprugu, Happy Quinn, genijalnu mehaničarku; i Sylvestera Dodda, statističkog gurua. Spajajući to tehnološko znanje rješavaju najzamršenije probleme uz pomoć saveznog agenta Cabea Galloa. Iako ova socijalno odbačeno skupina uživa u internom humoru, život izvan tog kruga ograničava ih. Oslanjaju se na Paige Dineen koja im tumači svijet, koja ima mladog nadarenog sina Ralpha, a u vezi je s Walterom. Na kraju su svi ti genijalci pronašli savršeni posao: mjesto gdje mogu primijeniti svoje iznimno znanje za rješavanje nacionalnih kriza, dok istovremeno pomažu jedni drugima kako se uklopiti.

Uloge:

Elyes Gabel kao Walter O'Brien
Katharine McPhee kao Paige Dineen 
Eddie Kaye Thomas kao Tobias "Toby" Meriweather Curtis
Jadyn Wong kao Happy Quinn
Ari Stidham kao Sylvester Dodd 
Robert Patrick kao Agent Cabe Gallo
Riley B. Smith kao Ralph Dineen

 

911 S02
Od 6. studenoga, utorkom u 22:00

Premijera za Balkan

Tvorci Ryan Murphy, Brad Falchuk i Tim Minear osmislili su ovu proceduralnu dramu 911, istražujući iskustva policajaca, vatrogasaca i dispečera pod pritiskom, koji su svakodnevno izloženi najstrašnijim, šokantnim i opasnim situacijama. Svi oni moraju hitno odgovoriti na probleme kako bi žrtvama spasili živote, a uz to i rješavali svoje vlastite probleme. U ovoj provokativnoj seriji glume Angela Bassett, Peter Krause i za Zlatni globus® nominirana Jennifer Love Hewitt (Drugo lice Samanthe, Šaptačica duhovima). Uz to glume Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi, Rockmond Dunbar i Ryan Guzman (Notorious, Heroji).

Uloge:

Jennifer Love Hewitt kao Maddie
Angela Bassett kao Athena Grant
Peter Krause kao Bobby Nash

 

Imperij S05
Od 14. studenoga, srijedom u 22:00

Premijera za Balkan

Snažna drama o obiteljskoj dinastiji usred glamuroznog i ponekad opasnog svijeta hip-hop glazbe, ova serija se okreće oko obitelji Lyon i njihove medijske tvrtke Empire Entertainment.

Uloge:

Terrence Howard  kao Lucious Lyon
Bryshere Y. Gray kao Hakeem Lyon
Jussie Smollett kao Jamal Lyon
Trai Byers kao  Andre Lyon
Taraji P. Henson kao Cookie Lyon

 

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska