KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

26 Studenog 2018

Premijerе na FOX MOVIES u prosincu

21
Subota, 1. prosinca 2018. u 22:00

Sadržaj: "21" je istinita priča o šest studenata sveučilišta MIT koji su postali stručnjaci u brojanju karata i uzeli milijune u kasinima u Las Vegasu.

Matematički genij s MIT-a regrutiran je od strane učitelja koji slaže specijaliziranu ekipu brojača karata. Oni se odvajaju od svog mentora i rade samostalno dok ih osiguranje kasina ne uhvati. Prema predlošku knjige "Bringing Down the House."

 

 

ZLOČESTI DEČKI I
Subota, 8. prosinca 2018. u 22:00

Sadržaj: Od vrhunskih producenataDona Simpson i Jerryja Bruckheimera (Top Gun, Policajac s Beverly Hillsa 1 i 2, Dani groma) dolazi film Zločesti dečki s Martinom Lawrenceom i Willom Smithom u ulogama policajaca iz Miamija koji moraju pronaći 100 milijuna dolara vrijedan heroin prije nego što zatvore njihov odjel. Vrijeme im istječe, ali detektivi Burnett (Lawrence) i Lowrey (Smith) prate glavnog lopova u podzemlje Miamija i na tom putu izbjegavaju metke i zločince. Jedna seksi svjedokinja (Téa Leoni) može identificirati negativce, ali greškom misli da je Burnett zapravo Lowrey, tako da su partneri prisiljeni zamijeniti identitet. Između pucnjave i potjera, oženjeni Burnett mora ostati blizu jedine svjedokinje koju ima dok plejboj Lowrey ide kući do partnerove žene i djece i tako upoznaje čari roditeljstva, i to na teški način.

 

ZLOČESTI DEČKI II
Nedjelja, 9. prosinca 2018. u 22:00

Sadržaj: U ovojuzbudljivoj i intenzivnoj akcijskoj avanturi, detektivi u odjelu za narkotike u Miamiju Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) otkrivaju smrtonosnu zavjeru koja uključuje nemilosrdnog narkobosa koji je odlučio preuzeti nadzor nad gradom. Zadatak postaje kompliciran kada se Marcusova prelijepa sestra Syd (Gabrielle Union), tajna agentica koja radi za odjel za narkotike, nađe u problemima, a romantične iskre počinju frcati između Mikea i prelijepe agentice u opasnosti.

 

 

TOČKA PREDNOSTI
Subota, 15. prosinca 2018. u 22:00

Sadržaj: U ovom akcijskom filmu u produkciji Columbia Picturesa, osam osoba s osam različitih stajališta pokušavaju otkriti pravu istinu iza pokušaja atentata na predsjednika SAD-a. Thomas Barnes (Dennis Quaid) i Kent Taylor (Mathew Fox) dva su agenta tajne službe kojima je dodijeljena zaštita predsjednika Ashtona (William Hurt) na globalnom skupu o ratu protiv terorizma. Kada je predsjednik Ashton ustrijeljen pri dolasku u Španjolsku, nastaje kaos i nepovezani životi se susreću u potrazi za ubojicom. U mnoštvu ljudi nalazi se i Howard Lewis (Forest Whitaker), američki turist koji misli da je snimio ubojicu svojom kamerom, dok je snimao događaj za svoju djecu kod kuće. Osim toga tu je i američka televizijska producentica Rex Brooks (Sigourney Weaver) koja prati ovaj povijesni događaj za milijune TV gledatelja diljem svijeta. Svi otkrivaju dio slagalice, dok se na kraju sve kocke ne slože i otkriju šokantne činjenice.

 

VEZA BEZ OBVEZA
Subota, 22. prosinca 2018. u 22:00

Sadržaj: I ona, lovac na talente, i on, njezin najnoviji klijent, tek su izašli iz katastrofalne veze, ali postaju prijatelji i dogovaraju pakt o „prijateljstvu s povlasticama“, da više neće imati spolne odnose ako se jedan od njih počne emocionalno vezati. Prvo taj dogovor funkcionira, ali prijatelji se uskoro zaljubljuju pa moraju ponovno razmotriti što znače jedan drugome.

 

 

 

 

TURIST
Nedjelja, 23. prosinca 2018. u 22:00

Sadržaj: Tijekom neplaniranog puta u Europu kako bi izliječio slomljeno srce, profesor matematike Frank Tupelo (Johnny Depp) nađe se u izvanrednoj situaciji kad sretne privlačnu strankinju Elise (Angelina Jolie). Njihov naizgled nevini flert pretvara se u opasnu igru mačke i miša dok razni ljudi, koji misle da je Frank Elisein ljubavnik, Alexander Pearce, pokušavaju uhvatiti par.

 

 

 

 


GOLA ISTINA
Ponedjeljak, 24. prosinca 2018. u 22:00

Sadržaj: Romantično-hendikepirana producentica jutarnje emisije (Katherine Heigl) nevoljko se upliće u niz neobičnih testova njezinog šovinističkog dopisnika (Gerard Butler) kako bi dokazao svoju teorije o odnosima i pomogao joj pronaći ljubav. Njegovi lukavi trikovi dovest će do neočekivanog rezultata.  Redatelj je Robert Luketic.

 

  

JEDI MOLI VOLI
Utorak, 25. prosinca 2018. u 22:00

Sadržaj: Liz Gilbert (Julia Roberts) moderna je žena u potrazi za čudima i putovanjima po svijetu, kako bi pronašla sama sebe. Nakon rastave, Gilbert kreće na jednogodišnji odmor, gdje će riskirati sve kako bi promijenila svoj život. Na njezinim čudesnim i egzotičnim putovanjima iskusit će jednostavno zadovoljstvo, dok jede u Italiji; osjetit će snagu molitve u Indiji i na kraju neočekivano i unutarnji mir i ravnotežu ljubavi na Baliju. Ovaj je film napravljen prema istinitoj priči i dokazuje da postoji više od samo jednog načina kako se opustiti i vidjeti svijet.

 

 

SEDAM DUŠA
Subota, 29. prosinca 2018. u 22:00

Sadržaj: Nominirani za Oscara, Will Smith (2006., Najbolji izvedba glumca u glavnoj ulozi, U potrazi za srećom) glumi Bena Thomasa, čovjeka koji je na raskrižju u potrazi za načinom iskupljenja. Otkriva da ima snagu promijeniti situaciju sedam stranaca koji zaslužuju drugu priliku. Ali kad se jedna od tih osoba zaljubi u njega, morat će odlučiti hoće li otkriti svoju tajnu, čak i ako to znači da mora odustati od svog plana. SEDAM DUŠA je emocionalni, zadivljujući misterij s duševnom, nježnom ljubavnom pričom i radosnim svršetkom. (MOVIEGUIDE®).

 

 

 

 


BOŽIĆNI FILMOVI
Svakog dana od 1. do 21. prosinca 2018. u 16:00

Božić je pred vratima, pa FOX Movies posvećuje svoj program u prosincu tom velikom obiteljskom blagdanu. Svakog dana od 1. do 21. prosinca u 16:00 sati, prikazat ćemo film koji će vas raznježiti dok prekriveni dekom držite toplu šalicu čokolade u rukama i koji će vas pripremiti za blagdane. Bit će tu raznih naslova poput: Svaki Božić ima priču, Božić za pamćenje, Volim te koliko i Božić, Najslađi Božić, Božić u gradu, Četiri Božića i vjenčanje I mnogo više.

 

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska