KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

29 Kolovoza 2017

Premijere u National Geographic u rujnu

Za milijun godina (6x60)
Nedjelja, 24. rujna u 21.55, Premijera

ZA MILIJUN GODINA nova je serija koja istražuje život u bližoj i daljoj budućnosti, u kojoj je umjetna inteligencija posvuda, a napredna medicina i biologija - naše će živote rastegnuti na stotine godina. Način na koji komuniciramo, radimo i učimo bit će revolucionaran i uključivat će telepatiju i virtualnu stvarnost. Nagon za istraživanjem gurnut će nas još dalje u svemir, gdje ćemo otkriti nove planete, resurse, a možda i novi život.

Država (4x60) (dvije epizode jedna za drugom)
Nedjelja, 10. rujna u 21.55, Premijera

Snažna nova drama koju potpisuje poznati pisac i redatelj Peter Kosminsky. Izvanredna fiktivna priča utemeljena na opsežnim istraživanjima, „Država“ prati iskustva četvero britanskih muškaraca i žena koji za sobom ostave svoje živote kako bi se pridružili ISIL-u u Siriji. U izravnom prikazu stvarnosti života pod ISIL-om, „Država“ donosi duboku autentičnu dramu kroz koju možemo istražiti i suočiti se s jednim od najvažnijih pitanja svoga vremena.

11. rujna: Najdulji rat (1x120)
Nedjelja, 3. rujna u 21.55, Premijera

U čast 15. obljetnice 11. rujna National Geographic Channel prisjeća se najboljih izvještaja koje smo ostvarili nakon tragedije koja je promijenila svijet. Koristimo iscrpne izvatke iz prošlih specijala koji se izravno odnose na događaje koji su prethodili napadima na New York i Washington te one koji su uslijedili nakon njih.

Misija: Saturn (1x60)
Petak, 15. rujna u 21.55, Premijera

Ovoga rujna privest će se kraju povijesna prva misija da se u Saturnovu orbitu postavi svemirska letjelica za istraživanje i otkrivanje ove ikone među planetima našega Sunčeva sustava. U konačnom prikazu preciznog pilotiranja Cassini će se upustiti u opasan skok između Saturna i unutarnjeg ruba prstenova te će tako prvi put uroniti u maglovitu, često nestabilnu atmosferu kako bismo doznali još više o planetu kojem smo se divili dva desetljeća. U ovom jednosatnom specijalu otkrit ćemo tajne koje je Cassini doznao o Saturnu, njegovim prstenovima i mjesecima i otkriti ovaj planet kakvim ga još nismo vidjeli.

Istrage zrakoplovnih nesreća 16B (6x60)
Ponedjeljak, 11. rujna u 21.55, Premijera – Nove epizode

Svaki put kada padne zrakoplov svijet obrati pozornost. Čine to i stručnjaci čiji je posao shvatiti što se zapravo dogodilo. „Istrage zrakoplovnih nesreća 16“ otkrivaju istinu iza legendarnih zrakoplovnih katastrofa, a svaka epizoda donosi iskaze svjedoka, zadivljujuće rekonstrukcije, najsuvremenije računalne animacije i intervjue s istražiteljima koji su na kraju utvrdili što je pošlo po zlu.

Kompilacije nacističkih megagrađevina (4x60)
Četvrtak, 14. rujna u 21.55, Premijera

Izdvajamo najzanimljivije prizore iz prve tri sezone, sastavljene prema temi: kopno, more, zrak i snaga.

 

 

Opaka tuna: Sjever protiv Juga 3 (10x60)
Ponedjeljak, 21. kolovoza u 20.55, Nastavlja se u rujnu

Već treću sezonu Opaka tuna National Geographica vraća se na najopasnije mjesto na svijetu u lov na tune.


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska