KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

29 Studenog 2017

Premijere na FOX MOVIES u prosincu

Nepobjediv na programu 1. prosinca u 22.00

Kratak sadržaj: Istinita priča o predanom obožavatelju koji sve stavlja na kocku kako bi ostvario svoju sportsku maštariju - zaigrati za omiljenu profesionalnu ekipu! Velika je vjerojatnost da šanker kojeg je sreća napustila, Vince Papale (Mark Wahlberg) neće ući u igru i da će samo gledati utakmicu s klupe. No uz malo sreće i mnogo truda, najstariji novak u ligi može postati legenda.

 

 

 

Opet ti na programu 10. prosinca u 22.00

Kratak sadržaj: Marni (KRISTEN BELL), uspješna stručnjakinja za odnose s javnošću doznaje da se njezin brat ženi njezinom najvećom neprijateljicom iz srednje škole. No, situacija će postati mnogo gora kada Marnina majka u arogantnoj mladenkinoj teti prepozna svoju suparnicu iz srednje škole.

 

 

 

 

Poroci Miamija na programu 11. prosinca u 22.00

Kratak sadržaj: Kokainski kauboji iz 80-ih godina nestali su, ali neodoljiva privlačnost Miamija, policajci na tajnom zadatku i atmosfera televizijske serije Michaela Manna koja je utjecala na našu kulturu, s vremenom je postala još bolja i to u ovoj filmskoj verziji Poroka Miamija. Dobitnik Oscara Jamie Foxx i Colin Farrell glume u ovom velikom i napetom akcijskom filmu. Dvojica detektiva i partnera otkrivaju sve ono što privlači odrasle, što je opasno i seksi na tajnom zadatku, osobito kada idu na mjesta na kojima njihove značke ne znače ništa.

 

Zdrpi i briši na programu 17. prosinca u 22.00

Kratak sadržaj: Kradljivac dijamanata Franky Four Fingers (Benecio Del Toro) nakratko dolazi u London na putovanju za New York, gdje svojem šefu Aviju (Dennis Farina) mora isporučiti golemi dijamant. No, nakon što je manje primjerke dijamanata isporučio skupini propalica u Londonu, Franky i dijamant padaju u pogrešne ruke. U međuvremenu, dvojica sumnjivih boksačkih promotora otkrivaju irsko-romskog boksača Mickeyja O'Neila (Brad Pitt) i nadaju se da će se na njemu obogatiti ako on „padne“ kada mu to narede. Kada Avi stigne u London u nadi da će pronaći svoj dijamant, otvaraju se vrata pakla i prepleću se putovi sumnjivih tipova. Svatko od njih ima neki svoj plan – svi od reda nezakoniti, neki čak i apsurdni, ali većina je unaprijed osuđena na propast. Kad plan pođe po zlu, u kaos nepovratno tonu pas, dijamanti, kamp-kućice, boksači i cijeli arsenal oružja.

Kako je Grinch ukrao Božić na programu 18. prosinca u 20.00

Kratak sadržaj: On je zao, zelen i ne sviđa mu se božićno doba. U ovoj napetoj adaptaciji klasične dječje priče dr. Seussa, Jim Carrey glumi naslovni lik. Visoko na vrhu planine Crumpet, Grinch promatra stanovnike Whovillea kako se s veseljem pripremaju za proslavu Božića. Zaključio je kako mu je dosta sve te sreće i odluči Whovilleu ukrasti Božić! Fascinantan film prepun scena nominiranih za nagradu Oscar i Oscarom nagrađene šminke, savršeno utjelovljuju jedinstven izgled svijeta dr. Seussa. Pravi blagdanski klasik!

Thor: Svijet tame na programu 23. prosinca u 22.00

Kratak sadržaj: UMarvelovu filmu Thor: Svijet tame, nastavljaju se avanture junaka Thora, moćnog osvetnika koji se bori za spas Zemlje i Devet kraljevstva protiv mračnog neprijatelja koji prijeti čitavom svemiru. Poslije događaja iz Marvelovih filmova Thor i Osvetnici, Thor se nastavlja boriti kako bi vratio red u kozmos… Ali drevna rasa predvođena osvetoljubivim zločincem pod imenom Malekith, prijeti povratku svemira u vječnu tamu. Suočen s neprijateljem kojeg čak ni Odin i Asgard nisu uspjeli pobijediti, Thor će morati krenuti na svoje najopasnije i najosobnije putovanje do sada, koje će ga ponovno ujediniti s Jane Foster i prisiliti da žrtvuje sve kako bi nas spasio.

Iron Man na programu 24. prosinca u 22.00

Kratak sadržaj: Nakon po život opasnog incidenta, bogati industrijalac Tony Stark odluči napraviti oklopno odijelo, ali naposljetku svoju tehnologiju ipak odluči rabiti za borbu protiv zla.

 

 

  

 

 

Iron Man 3 na programu 25. prosinca u 22.00

Kratak sadržaj: U filmu Iron Man 3 koji nam dolazi iz studija Marvel, briljantni industrijalac Tony Stark/Iron Man suočava se s neprijateljem koji ne poznaje granice. Nakon što neprijatelj u potpunosti uništi Starkov osobni svijet, on kreće u sudbonosnu potragu za odgovornima. Na svakome koraku ove avanture, njegova će se odvažnost naći na kušnji. Kada se nađe u slijepoj ulici, Stark će morati preživjeti koristeći svoje inovacije te se osloniti na svoju ingenioznost i instinkte kako bi zaštitio one koji su mu najbliži. Dok se bori za vlastiti povratak, Stark otkriva odgovor na pitanje koje ga je potajno proganjalo: čini li čovjek odijelo ili odijelo čovjeka? 

Ludi provod u Rimu na programu 26. prosinca u 22.00

Kratak sadržaj: Ambiciozna mlada Njujorčanka (KRISTEN BELL), razočarana u ljubav, odlazi na iznenadan put u Rim gdje odlučno vadi čarobne novčiće iz „glupe“ ljubavne fontane te tako na neobjašnjiv način izaziva strast među neobičnom grupom udvarača: mesnog magnata (DANNY DEVITO), uličnog mađioničara (JON HEDER), slikara koji je obožava (WILL ARNETT) i samodopadnog manekena (DAX SHEPARD). No, kada joj se šarmantni novinar (JOSH DUHAMEL) počne udvarati s jednakim zanosom, kako može znati je li njegova ljubav prava?

Misteriozni znakovi na programu 29. prosinca u 22.30

Kratak sadržaj: Grahamu Hessu (Mel Gibson) i njegovoj obitelji rečeno je da su za znak na njihovu polju odgovorni izvanzemaljci. Sa sve većim užasom, gledaju vijesti o tome kako se novi krugovi u žitu pojavljuju diljem svijeta.

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska