KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

30 Kolovoza 2017

Premijere u FOX LIFE u rujnu

Prevaranti, 1. sezona
4. rujna, ponedjeljak u 22.00, Premijera na Balkanu

Serija „Prevaranti“ prati Maddie (Inbar Lavi), zavodljivu umjetnicu s jedinstvenom metodom varanja neopreznih žrtava. Promjenom svoje osobnosti ona tjera muškarce  i žene da se zaljube u nju, a zatim se vjenča s njima, te nestaje s njihovim novcem. Sakljuplja i taman toliko kompromitirajućih informacija da je sigurna da njene žrtve nikada neće otići na policiju. Njezina spletka svaki put upali, sve dok se njezine posljednje žrtve,  Ezra (Rob Heaps), Richard (Parker Young) i Jules (Marianne Rendón), ne udruže kako bi je pronašli. No, kako bi uhvatili Maddie, trojac će i sam morati svladati umjetnost varanja… 

Uloge:

 • Inbar Lavi kao Maddie
 • Rob Heaps kao Ezra Bloom
 • Parker Young kao Richard Evans
 • Marianne Rendón kao Jules
 • Stephen Bishop kao Patrick
 • Uma Thurman kao Lenny Cohen

Mick
12. rujna, utorak u 22.00, Premijera za Balkan

MICK je komedija snimana jednom kamerom te daje novo značenje izrazu „disfunkcionalna obitelj“.

MacKenzie, poznatija kao Mickey, neotesana je prostakuša koja se spletom okolnosti nađe u bogatom Greenwichu, u Connecticutu, gdje odgaja svoju razmaženu nećakinju i nećake: Sabrinu, ambicioznu 18-godišnjakinju koja izgleda kao da joj je 30, a kojoj je dostojan protivnik Mickey; Chipa, arogantnog 13-godišnjaka kojeg možemo nazvati novim prevarantom u nastajanju sa licem koje poželiš udariti, a tu je i sedmogodišnjak Ben, predivni krhki štreber.

To je otprilike sve ono što Mickey nikada nije htjela. Kako god bilo, odlučila je biti  na razini zadatka i ova čudovišta pretvoriti u iskrene, radišne i pristojne članove društva - nešto o čemu apsolutno ništa ne zna. Mickey nikada nije planirala postati majka, ali ova djeca očajnički trebaju roditelja. I koliko god Mickey cijeloga života bila neodgovorna, otkrit će da odgovornost i majčinstvo nisu toliki bauk koliko je ona mislila da jesu. 

Uloge:

 • Kaitlin Olson kao Mackenzie Murphy
 • Sofia Black-D'Elia kao Sabrina Pemberton
 • Carla Jimenez kao Alba
 • Thomas Barbusca kao Chip Pemberton
 • Jack Stanton kao Ben Pemberton

Južnjačko srce, 3. sezona
21. rujna, od ponedjeljka do petka u 22.55, Premijera na kanalu

Rachel Bilson predvodi zvjezdanu ekipu koja glumi u ovoj neobičnoj komičnoj drami o životu u malome gradu, stavovima ljudi iz velikoga grada i složenim ljubavnim trokutima. Već treću sezonu JUŽNJAČKO SRCE prati priču o kirurginji iz New Yorka, dr. Zoe Hart, koja se neočekivano nađe u ulozi obiteljske liječnice u gradiću Bluebell u Alabami – mjestu u kojem će naučiti biti bolja liječnica i bolja osoba, a možda se ondje čak i zaljubi.

Na početku treće sezone prošle su gotovo dvije godine otkako se dr. Zoe Hart doselila u Bluebell i uzdrmala život u ovom malom gradu. Sada Zoe žonglira između lošeg momka Wadea Kinselle i dobrodušnog Georgea Tuckera. Južnjačka ljepotica Lemon Breeland napokon ostvaruje svoj san te ima vlastiti posao -  počinje voditi lokalni bar „Rammer Jammer“ a njezin poslovni partner tako postaje Wade s kojim teško nalazi zajednički jezik. Zoen najbolji prijatelj i stanodavac, gradonačelnik Lavon Hayes, napokon je prebolio Lemon i našao sreću s AnnaBeth. No stvari dodatno komplicira činjenica što su AnnaBeth i Lemon najbolje prijateljice. Lemonin otac i Zoein suradnik, dr. Brick Breeland pronalazi novu ljubav, ali njegove kćeri ne žele prihvatiti njegovu novu zaručnicu. Zoe nije sigurna što joj donosi budućnost, ali sudeći prema onome što je dosad proživjela, zabave i slatkih briga neće nedostajati.

Uloge:

 • Rachel Bilson kao dr. Zoe Hart
 • Jaime King kao Lemon Breeland
 • Cress Williams kao Lavon Hayes
 • Wilson Bethel kao Wade Kinsella
 • Scott Porter kao George Tucker

FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska