KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

26 Listopada 2017

Premijere na FOX CRIME u studenom

Privatni detektivi, 2. sezona
9. studenog, četvrtak u 22.00, Regionalna premijera

U drugoj, produljenoj, sezoni s 18 nastavaka, Shade se i službeno pridružuje „Everett Investigations“ kao Angien partner, ali ubrzo otkrivaju da imaju oprečne poglede na to kako treba voditi posao; Angie više voli razmišljati strateški, a Shade u svaki posao ulazi bez razmišljanja i do kraja. Jedno je jasno: kad je riječ o rješavanju slučajeva, njihove posve različite vještine itekako daju rezultata. Kako postaju sve uspješniji, uzimaju sve veće i zamršenije slučajeve koji ih vode u svijet automobilskih utrka, prodaje nekretnina, visoke mode i privilegiranog privatnog školstva. Unatoč svađama i neslaganju, među njima dvoma postoji romantična privlačnost koja se ne može zanijekati – nešto što će prije ili poslije morati priznati…

Uloge:

  • Jason Priestley kao Matt Shade
  • Cindy Sampson kao Angie Everett
  • Ennis Esmer kao Kurtis Mazhari

Gadovi Pizzofalconea, 1. sezona TBD
24. studenog, petak u 22.00, Premijera na kanalu

Ova noir detektivska serija snimljena je po romanima Maurizija de Giovannija. Radnja je smještena u živopisnom suvremenom Napulju. Nakon niza slučajeva korupcije, malena bi se policijska postaja  Pizzofalcone u starom dijelu Napulja trebala zatvoriti. No prije nego što do toga dođe, ravnateljstvo policije onamo šalje nove djelatnike koji dolaze iz drugih okruga. Ekipa se sastoji od pet djelatnika koji su na prvi pogled neobičan spoj i rade s onu stranu ruba zakona, kao i kolege koje su zamijenili, od kojih odmah nasljeđuju i nadimak „GADOVI“. No, slučaj ubojstva pokrenut će proces u kojem će svi otkriti da su oni i dalje vični svojem poslu policajaca i da su zapravo u tome veoma dobri.

Uloge:

  • Alessandro Gassmann kao Inspektor Giuseppe Lojacono
  • Carolina Crescentini kao Laura Piras
  • Antonio Folletto kao Aragona
  • Tosca d’Aquino kao Ottavia Calabrese
  • Massimiliano Gallo kao Gigi Palma

FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska