KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

29 Kolovoza 2017

Premijere u FOX u rujnu

Tragom sjećanja, 2. sezona
Od 14. rujna, srijedom i četvrtkom u 22.00, Premijera za Balkan

Vrlo inteligentna i uporna mlada žena, Kirsten Clark, talentirana je za tehnologiju, ali nikada nije očekivala da će hakirati umove nedavno preminulih osoba. Unovačena za rad u tajnoj vladinoj agenciji kako bi „ušla“ u sjećanja mrtvih, Kirsten je savršena kandidatkinja za istragu ubojstava i dešifriranje tajni koje bi inače završile u grobu.

Uz Kirsten radi i Cameron, briljantan neuroznanstvenik čija je strast prema ovom programu vidljiva u njegovu radu, a tu je još i Linus, iskreni inženjer i komunikacijski tehničar. Tajni program vodi Maggie, vješta veteranka tajnih operacija koja pomno skriva dublju svrhu ovoga programa. Kirstenina cimerica Camille, darovita studentica računalnih znanosti, također je angažirana kako bi svojim vještinama pomogla Kirsten u njezinoj novoj ulozi, a tu je i policijski istražitelj Fisher koji ekipi pruža potporu.

Uloge:

Zvijezda serije je Emma Ishta kao Kirsten Clark, Kyle Harris („Dnevnici Carrie Bradshaw“) kao Cameron Goodkin, Ritesh Rajan („Knjiga o džungli“) kao Linus Ahluwalia, Salli Richardson-Whitfield („Eureka“, „Ja sam legenda“) kao Maggie Baptiste, Allison Scagliotti („Skladište 13“) kao Camille Engelson i Damon Dayoub („NCIS“) kao detektiv Quincy Fisher.

Crna lista: Iskupljenje, 1. sezona
Od 26. rujna, utorkom u 22.00, Premijera na kanalu

„Crna lista: Iskupljenje“ slijedi tajnog operativca Toma Keena koji je angažiran da radi u „Sivoj tvari“, tajnoj i unosnoj privatnoj vojnoj organizaciji koja obavlja nemoguće zadatke koje bi vlada i korporacije inače morale zanijekati. „Sivu tvar“ vodi tajnovita šefica, Susan "Scottie" Hargrave.

Uloge:

 • Famke Janssen kao Susan “Scottie” Hargrave
 • Ryan Eggold kao Tom Keen
 • Edi Gathegi kao Matias Solomon
 • Tawny Cypress kao Nez Rowan

Hawaii Five-0, 3. sezona
Od 13. rujna, od ponedjeljka do petka u 19.00, Premijera na kanalu

HAWAII FIVE-0 suvremena je verzija klasične serije o elitnoj saveznoj radnoj skupini čija je misija dokinuti zločine koji se događaju na sunčanim otočnim plažama. Detektiv Steve McGarrett, odlikovani mornarički časnik, vratio se u Oahu kako bi istražio ubojstvo svog oca i ostao je ondje nakon što ga je bivši guverner Havaja nagovorio da postane vođa nove ekipe: njegova pravila, bez birokracije i potpune ovlasti za lov na najveću „divljač“ gradu. McGarrettu se pridružuju detektiv Danny „Danno“ Williams, bivši policajac premješten iz New Jerseyja – radni čovjek u raju koji više voli nebodere od obale, ali koji je posvećen tomu da otoci ostanu sigurno mjesto za život njegove kćerkice; Chin Ho Kelly, bivši policajac iz Honolulua i bivši štićenik McGarrettova oca koji je bio nepravedno optužen za korupciju; dr. Max Bergman, čudni mrtvozornik; Chinova sestrična, lijepa i neustrašiva Kono Kalakaua, te kapetan Lou Grover, bivši zapovjednik havajske specijalne postrojbe. Pridružit će im se Jerry Ortega, bivši Chinov kolega iz razreda i lokalni otočni teoretičar zavjere. Čudesna postrojba FIVE-0, čiji se članovi međusobno rado svađaju i ismijavaju, no zajedno su odlučni u namjeri da uklone zločin iz 50. američke savezne države.

Uloge:

 • Alex O'Loughlin  (Steve McGarrett)
 • Scott Caan  (Danny „Danno“ Williams)
 • Daniel Dae Kim  (Chin Ho Kelly)
 • Grace Park  (Kono Kalakaua)
 • Masi Oka  (Dr. Max Bergman)
 • Chi McBride  (Captain Lou Grover)
 • Jorge Garcia  (Jerry Ortega)

FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska