Mi koristimo kolacice i druge tehnologije za pruzanje boljeg online iskustva. Nastavkom koristenja ove stranice, slazete se s koristenjem navedenog kako sto je opisano u Politici koristenja kolacica.

Premijere

29 Studenog 2017

Premijere na FOX u prosincu

Simpsoni, 24. sezona
Od 4. prosinca, od ponedjeljka do petka u 18.05, dvije epizode, Premijera na kanalu

Simpsoni žive u gradu Springfieldu. HOMER (Dan Castellaneta) radi kao sigurnosni inspektor u lokalnoj nuklearnoj elektrani; MARGE (Julie Kavner) pokušava zadržati mir u svojoj obitelji; BART (Nancy Cartwright) nestašni je 10-godišnji vragolan; 8-godišnja LISA (Yeardley Smith) pametnica je koja svira saksofon i vegetarijanka je, a beba MAGGIE pokazuje emocije sisanjem dude.

Na početku 24. sezone serije, omiljena američka obitelj sa Srednjeg zapada odlazi u New York kako bi pronašla Bartovu davno izgubljenu ljubav (gostujući glas Zooey Deschanel). Ostale avanture koje nas čekaju ove sezone uključuju Djedov (Castellaneta) bijeg iz staračkog doma, Homerovo otkriće da je njegov stari prijatelj iz kuglane (gostujući glas Steve Carell) mafijaški računovođa, a Bart otkriva da cool sin novih susjeda (gostujući glas Patton Oswalt) nije tako cool kako se čini.

Među ostalim glasovima koji gostuju ove sezone jesu Fred Armisen, Carrie Brownstein, Anika Noni Rose, Jennifer Tilly, vozač autoutrka Jeff Gordon i skladatelj Marvin Hamlish, koji je preminuo u kolovozu 2012. U Springfield se vraćaju i Joe Mantegna i John Lovtiz kao glasovi Debelog Tonyja and Artieja Ziffa.

Uloge:

  • Dan Castellaneta (Homer Simpson, Krusty, Barney)
  • Julie Kavner (Marge Simpson, Patty, Selma)
  • Nancy Cartwright (Bart Simpson, Nelson)
  • Yeardley Smith (Lisa Simpson)
  • Hank Azaria (Moe, Apu, Chief Wiggum)
  • Harry Shearer (G. Burns, Smithers, Ned Flanders)

FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska