KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

29 Studenog 2017

Premijere na 24Kitchen u prosincu

Svaki je dan Božić
Od ponedjeljka do nedjelje u 14 sati, Počinje 4. prosinca 2017

24Kitchen Božić će proslaviti sa svojim najvećim zvijezdama.

Ljubazno vas pozivamo da svakoga dana u 14 sati sjednete ispred televizora za božićni stol Jamieja Olivera, Gordona Ramsayja, Nigelle Lawson, Adriana Richardsona i mnogih drugih. Nove emisije i novi recepti za čarobno iskustvo Božića. 

Za Nigellinim stolom
Srijedom u 13 sati, Premijera: 20. prosinca 2017

Predivna i inspirativna kao uvijek, Nigellina posljednja serija bavi se radošću sjedenja za stolom s dragim prijateljima i dobrom hranom, no uz to, ona slavi domaću kuhinju. Od hrane koje se sjećamo da smo je jeli u djetinjstvu do jela koja su nas oblikovala dok smo odrastali, Nigella će nam na samo sebi svojstven način pokazati jednostavne načine kako svaki svoj dan ispuniti zadovoljstvom i okusima.

Jednosatni božićni specijal će se emitirati u prosincu.

Kosmati bajkeri: Hrana za utjehu
Četvrtkom u 13 sati, Premijera: 7. prosinca 2017

Kosmati bajkeri – Dave Myers i Simon King vraćaju se u novoj seriji i kuhaju svoja omiljena jela za utjehu. Od gozbi za obitelj i prijatelje do recepata nadahnutim hranom iz pivnica, kosmati bajkeri stvaraju izvrsna jela od kojih ćete se osjećati dobro.

I neće samo oni s vama podijeliti svoje recepte – vrhunski kuhari podijelit će s nama tajnu što jedu kada su kod kuće; kulinarski producenti dijele svoje priče o izvrsnim sastojcima; neke od najboljih domaćih čajana otvaraju svoja vrata i obitelji otkrivaju tajne iza legendarnih jela koje cijela obitelj obožava i obroka koja pamte s ljubavlju!


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska