KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Vijesti

24 Travnja 2018

ODRŽANA PREMIJERNA PROJEKCIJA PRVE VELIKE EUROPSKE PRODUKCIJE NA KANALU FOX: SERIJA “DRŽAVA U DRŽAVI”

ODRŽANA PREMIJERNA PROJEKCIJA PRVE VELIKE EUROPSKE PRODUKCIJE NA KANALU FOX:

SERIJA “DRŽAVA U DRŽAVI”

 

Povodom svjetske premijere nove serije „Država u Državi”, 5. travnja je održana ekskluzivna projekcija prve epizode serije u prostoru tvornice Katran, klub Super Super. Brojni gosti iz medijskog i marketinškog svijeta, te poslovni partneri FOX Networks Groupa, na kratko su odvedeni u realističan svijet velikih globalnih zavjera i urota u kojem odlični Mark Strong i Joe Dempsie igraju glavne uloge a Matthew Parkhill potpisuje režiju i scenarij!

Od 10. travnja u 22:00 na kanalu FOX, te nadalje svakog utorka u 22:00h, očekuje nas osam epizoda serije koje sadrže duboku političku dimenziju i postavljaju brojna pitanja o povezanosti predstavnika naroda i velikih industrija koje profitiraju na globalnim sukobima. Serija uvlači gledatelja u svijet u kojem su ulozi toliko veliki i gdje su urote tolike da bi mogle srušiti vlade. Snimanja su odrađena na brojnim lokacijama u Engleskoj, Americi, Iranu, Libanonu i Francuskoj a serija je ujedno i prva velika europska produkcija na FOX-u, ciljano rađena za europsko tržište!

Vijest da je upravo potvrđeno snimanje druge sezone serijala oduševila je i zagrebačku publiku, koja je veliki obožavatelj realističnih i napetih serijala na temu “borbe protiv vjetrenjača”!

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska