KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Vijesti

22 Lipnja 2018

NOVE FOXOVE USPJEŠNICE NAJAVLJENE NA COMIC–CONU U SAN DIEGU

Na svjetski poznatom događanju Comic-Conu u San Diegu predstavljeni su noviteti iz radionice 20th Century Fox-a. Posjetitelji su mogli vidjeti već poznate uspješnice, kao i najave novih serijala čija su premijerna prikazivanja predviđena za sljedeću godinu. Među novitetima treba izdvojiti uzbudljivu seriju „Passage“. Bazirana na trilogiji Justina Cronina, nova serija „Passage“ otkriva svijet tajnih vladinih istraživanja čiji bi rezultat mogao izliječiti sve bolesti ili pak uzrokovati propast ljudske rase. Prvo prikazivanje serije očekuje se u 2019. godini.

Spektakularno prikazivanje druge sezone serijala „Kozmos“ obožavatelji su mogli pogledati iz prekrasne kupole unutar koje je bio rekonstruiran „Ship of imagination“. Posjetitelji su mogli istraživati svemir s pozicije zviježđa Strijelac i promatrati druge planete s istim efektima koji se mogu vidjeti u serijalu.

Najavljene su i druge sezone uspješnih serijala „Nadareni“, koji jeinspiriran svjetskom uspješnicom „X-men“  i  serijala „Orville“, autora Setha Macfarlanea. Predstavljena je 9. sezona animiranog serijala „Bobovi hamburgeri“, a fanovima je omogućen i prvi pogled u 17. sezonu animiranog serijala „Family Guy“,

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska