KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Vijesti

02 Listopada 2018

National Geographic predstavio globalni projekt „Planet ili plastika“ hrvatskoj javnosti na 11. Weekend Media Festivalu u Rovinju!

National Geographic započeo je inicijativu osvještavanja javnosti oko globalnog problema zagađenja oceana i mora plastikom tako što je predstavio hrvatskoj javnosti globalni projekt „Planet ili plastika“ na Weekend Media Festivalu u Rovinju, koji se održao od 20. – 23. rujna.

Weekend Media Festival pridružio se inicijativi i ove godine bio prvi Plastic Free Weekend Media Festival! Na festivalu koji okuplja vodeće ljude i stručnjake u komunikacijskoj industriji i poslovnom svijetu, nisu korištene plastične slamke, postavljene su posebne kante za smeće za odlaganje plastike, a poseban akvarij zaustavio je mnoge posjetitelje koji su mogli doživjeti šokantnu sliku budućnosti oceana 2050. godine - ukoliko nastavimo  zagađivati planet ovim tempom.

Prema riječima Petre Ledinek, voditeljice projekta „Planet ili plastika“ u Hrvatskoj - National Geographic kao medij i kao komunikacijska platforma, sudjeluje u globalnoj kampanji kojom će se obratiti gledateljima, najširoj javnosti i svojim poslovnim partnerima te organizirati i poticati lokalne akcije i inicijative u Hrvatskoj - na taj način će vrlo konkretno doprinijeti rješavanju ovog problema.

National Geographic kao globalni brend s bogatom poviješću znanstvenih otkrića i istraživanja, ima jedinstvenu poziciju da se uhvati u koštac s ovom krizom na najbolji mogući način - kroz realističan prikaz pravog stanja zagađenosti planeta i znanstveni pristup ovom gorućem problemu o kojem ovisi opstanak planeta.

 

Izaberimo planet!


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska